4 haftalık gebelik ve ağrılar..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.646
2.998
173
40
Kızlar gebeliğim yeni belli oldu,4 haftalık falan. daha önce tüp bebekle 3 düşüğüm oldu.bel,kasık ağrım var ve mide bulantım var.korkmamalıyım dimi ? normal mi bu ağrılar:((

Kızlar gebeliğim yeni belli oldu,4 haftalık falan. daha önce tüp bebekle 3 düşüğüm oldu.bel,kasık ağrım var ve mide bulantım var.korkmamalıyım dimi ? normal mi bu ağrılar:KK43:(
Çok çok normal o ağrılar hala devam ediyor bende 5 haftalık olduk ama ağrılar devam
Sancı adet ağrısı bel ağrısı vs hepsi çok normal

Çok çok normal o ağrılar hala devam ediyor bende 5 haftalık olduk ama ağrılar devam
Sancı adet ağrısı bel ağrısı vs hepsi çok normal
aynen canım adet ağrıları gibi,3 düşükten sonra aklıma getirmemeye çalışıyorum yaşadıklarımı. bilmiyordum hamile oldugumu hafta sonu temizlik yaptım,yemeğe misafir davet ettim.enfeksiyon için antibiyotik aldım bir tane. ve ilişkim oldu.bunların hepsi korkttu benii..

aynen canım adet ağrıları gibi,3 düşükten sonra aklıma getirmemeye çalışıyorum yaşadıklarımı. bilmiyordum hamile oldugumu hafta sonu temizlik yaptım,yemeğe misafir davet ettim.enfeksiyon için antibiyotik aldım bir tane. ve ilişkim oldu.bunların hepsi korkttu benii..
Doktorunuz onay verdi mi antibiyotik icin? Bu dönem kendinize yönelin misafir ağırlamayın temizlik yapmayın kendinizi yormayın geçen gün çamaşır yıkadım astım evi süpürdüm adet sancısı gibi sancı girdi sabaha kadar çektim ağrıları hassas bir dönemdeyiz , sağlıkla doğsun bebişiniz insallah sağlıkla gelir 🙏🏻❤️❤️

Doktorunuz onay verdi mi antibiyotik icin? Bu dönem kendinize yönelin misafir ağırlamayın temizlik yapmayın kendinizi yormayın geçen gün çamaşır yıkadım astım evi süpürdüm adet sancısı gibi sancı girdi sabaha kadar çektim ağrıları hassas bir dönemdeyiz , sağlıkla doğsun bebişiniz insallah sağlıkla gelir 🙏🏻❤️❤️
Canım bilmiyordum ki adetim geçince idrar ve kan verdim negatifti, sonra devlet hastanesine gittim, ağrım var adet olmadım testlerim negatif dedim ultrasyonda baktı kist falan yok dedi söktrücü verdi,ama ben içmedim tabi,rahim duvarın çok ince zaten gebelik oluşmaz şu anlık dedi. 4 ğün sonrada öğrendim hamile oldugumu.şoklardayım tabi ben

Kızlar gebeliğim yeni belli oldu,4 haftalık falan. daha önce tüp bebekle 3 düşüğüm oldu.bel,kasık ağrım var ve mide bulantım var.korkmamalıyım dimi ? normal mi bu ağrılar:KK43:(
Doktora gittin mi ? Beklenen adet dönemi gelene kadar ağrı ya da kramp normal. 4 haftadan sonra kramp ya da bel ağrısı varsa doktora görünmende fayda var.

Back
X