4 haftalık gebelikte bu nedir?

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Kızlar ya ben daha önce de yazmıştım. Doktora henüz gözükmedim (prş gidicem) ama bhcg:30 4 haftalık gebe gözüküyorum. Ya benim kasıklarım ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu?

Kızlar ya ben daha önce de yazmıştım. Doktora henüz gözükmedim (prş gidicem) ama bhcg:30 4 haftalık gebe gözüküyorum. Ya benim kasıklarım ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu?
Kasık ağrısı, göğüste ağrı, adet sancısı gibi sancı ilk zamanlarda normal canım. Bebek rahme yerleşirken olur bunlar kaygılanma :) hayırlı olsun bu arada 💕 sağlıkla kucğaına alasın inşaAllah

Amin allah razı olsun. Peki bu durumda ben 4 haftalık gebeyim. Ve bhcg 30 Çıkması normal mi
Kasık ağrısı, göğüste ağrı, adet sancısı gibi sancı ilk zamanlarda normal canım. Bebek rahme yerleşirken olur bunlar kaygılanma :) hayırlı olsun bu arada 💕 sağlıkla kucğaına alasın inşaAllah

Yani son adet tarihim 16 Aralık. O yüzden 4 haftalık olmuş olur diye düşünmüştüm
Söyle diyeyim sana adetime 6 gün kala test yaptırdım değerim 61 di eğer henüz gğnğn geçmeden test yaptıysan değerin normal

Evet herşey normal.bence benim 5 haftalıkken 52 çıkmıştı kan değeri hayırlı olsun

Evet olabilir ondan 4 gün önce test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı gebelik testi, kimyasal gebelik veya dış gebelik olur diye kormuyorum. Kese ne zaman görünür acaba
1000 olunca vajinal ultrasonda 2000 üzeri normal

Back
X