4 haftalık gebelikte bu nedir?

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Kızlar ya ben daha önce de yazmıştım. Doktora henüz gözükmedim (prş gidicem) ama bhcg:30 4 haftalık gebe gözüküyorum. Ya benim kasıklarım ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu?

Kızlar ya ben daha önce de yazmıştım. Doktora henüz gözükmedim (prş gidicem) ama bhcg:30 4 haftalık gebe gözüküyorum. Ya benim kasıklarım ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu?
Kasık ağrısı, göğüste ağrı, adet sancısı gibi sancı ilk zamanlarda normal canım. Bebek rahme yerleşirken olur bunlar kaygılanma :) hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucğaına alasın inşaAllah

Amin allah razı olsun. Peki bu durumda ben 4 haftalık gebeyim. Ve bhcg 30 Çıkması normal mi

4 haftalık değildir o 4 haftalık gebelikte beta 30 olmaz olmamalı

Yani son adet tarihim 16 Aralık. O yüzden 4 haftalık olmuş olur diye düşünmüştüm
Söyle diyeyim sana adetime 6 gün kala test yaptırdım değerim 61 di eğer henüz gğnğn geçmeden test yaptıysan değerin normal

Evet herşey normal.bence benim 5 haftalıkken 52 çıkmıştı kan değeri hayırlı olsun

Evet olabilir ondan 4 gün önce test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı gebelik testi, kimyasal gebelik veya dış gebelik olur diye kormuyorum. Kese ne zaman görünür acaba
1000 olunca vajinal ultrasonda 2000 üzeri normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…