- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
- Konu Sahibi Seyyahzurnazen
Kızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 4.haftam da kahverengiye dönük kanamam olmuştu,hala da olur ara ara ,doktora git mutlaka iğne falan vuruyorlar,progestan veriyorlar,ihmal etmeKızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.
Oglumda oldu cnm kalp atisini duyduktan sonra basladi 3 aya kadar devam etti igne ve hap kullandim dr git mutlakaİlk zamanlar mı başladı canım senin de?
lavobaya gidip sürekli kontrol etme canım sakin ol stres yapma birşey yoktur inş,Hâlâ pembemsi leke geliyor lavabodan sonra.
Cnm hcg degerın nasıldı kac suan degerlerın merak ettmKızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Doktor beta HCG testi istedi, artışa bakacak. Düştüyse kimyasal gebelik olabiliyormuş. Bir de keseyi göremedik yine, o yüzden net birşey söyleyemem dedi. Sadece rahimde kanama görünmüyormuş.
Canım bende ilk kanama leke şeklinde geldi iki gün sonrada devamı.yani dustu. Ama benim daha kese bile olusmamisti ogrenmemle düşmesi bir oldu.dikkat et tatlım kendine geçmiş olsunKızlar az önce hafif kan geldi, hiçbir şey yoktu. Ağrı sızı birşey hissetmiyorum. Normal mi bu? Olur mu ilk zamanlar? Çok endişeliyim.