4 haftalık gebelikte kese gözükmemesi?

beyzanurr3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
29
4
1
25
Doktora gittiğimde son regl tarihime göre 4+2 haftalık dedi ama geç döllenme olabilir dedi kese gözükmedi ultrasonda. Normal dışı durum olabilir diye 2 günde bir kan istedi ayın 30unda 730 , 31inde 1100 çıktı. Daha önce 4 haftalık gebe olup kese göremeyen oldu mu

Doktora gittiğimde son regl tarihime göre 4+2 haftalık dedi ama geç döllenme olabilir dedi kese gözükmedi ultrasonda. Normal dışı durum olabilir diye 2 günde bir kan istedi ayın 30unda 730 , 31inde 1100 çıktı. Daha önce 4 haftalık gebe olup kese göremeyen oldu mu
Benim 4+5 te kese vajinal gözükmüştü yani karından baktıysa normal

Endişelenme daha erken. En geç 2 haftan daha var. Gözükür sonraki haftada kalp atışını duyarsın. Geç döllenme çok normal bir durum aynısını yaşadım. Karın ultrasondan da gec gözüküyor. Vajinal dan bakılsa gözükürdü. Ama ilk haftalarda vajinal ultrasonu öneren, önermeyen doktorlarda var o yüzden yöneltmek istemem. Bekle derim

4+2 de birçok kadında görünmüyor kese zaten benim 6. haftamda bile kese o kadar minikti ki kalp atışını duymasak inanmayacaktım o noktanın kese olduğuna

Back
X