4 Haftalık hamile olanlar buyrun sohbete

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Merhaba arkadaşlar. Oncelikle Rabbim bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin .. Çarş. Günü kan vermiştim perşembe günü aldım sonucu ve beta hcg 66.55 çıktı doktor yeniden kan vermem lazım artışına bakmamız lazım dedi. Pazartesi Bidaha kan verrcem umarım İnsAllah yükselir. Ve yumurtaliklarim sanki sis gibi ve en cok da yurudujce ağrılarım oluyor. Siz neler yaşıyorsunuz ?. Sizin değerlerimiz nasıl ,?

Benimde adet gunum bugün ve 70 çıktı iki gün önce 28 di. Kimininki yüzlerde binlerce sanırım vücuttan vücuda değişiklik gösteriyor değer

Hayırlı olsun Canım Bende 4-5 haftalik hamileyim persembe gunu ogrendm beta hcg 800 çıktı dun tekrar gittigimde kan tahlili verdim beta hcg 1800 çıktı Ultrasonda minicik göründü bebiş

Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sende de halsizlik yorgunluk var mı ve kaşık ağrısı
O halsizlik bende vardı sürekli uyurdum uyanır yine uyurdum. Hatta eşim bi ara üzerine alınmış abimle konuşmuş sıkıntı ne benden mi sıkıldı acaba sürekli uyuyor cani biseye mi sıkkın falan filan diye :)))

ne kadar sürdü halsizligin gebelik boyunca mi

Hayırlı olsun Canım Bende 4-5 haftalik hamileyim persembe gunu ogrendm beta hcg 800 çıktı dun tekrar gittigimde kan tahlili verdim beta hcg 1800 çıktı Ultrasonda minicik göründü bebiş
beta 1800 de kalp atisi gorundu mu acaba? 2 gün once beta 1265ti bende kese gorunmedi de biraz daha zaman gecsin mi acaba diye dusunuyorum

beta 1800 de kalp atisi gorundu mu acaba? 2 gün once beta 1265ti bende kese gorunmedi de biraz daha zaman gecsin mi acaba diye dusunuyorum

Onu bilmiyorum doktor oyle bisey demedi canim. Ben persembe gunu ogrendim hamile oldugumu iki gun sonra tekrar gel dedi gittim c tesi gunu yani. Beta hcg 1800 çıktı Ultrasonda kese gözüktü ama kalp atışı var yok vs demedi. Bence erken onun icin yani ben oyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…