4 haftalik hamilelerrrr buyrunnn

Ezgiiiii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
10
0
1
28
Merhaba kizlar ben 4 haftalik hamileyim ulturasona gore. Normalde adetime gore 5 hafta olmasi lazimdi. Dun 1 hafta geciktim beta hcg testi 4500 cikmasi lazmdi diger günlere gore 2 katina cikiyor ya benim 6457 çıkmış. Tek kese var cogul gebelik olamaz heralde? Degilsede yüksek olmasinda bi problem olusuyor mu keseyi de gorduk bu arada haftaya bebegi gorucez insallah

Ben de en Son 5 haziranda adet oldum.dün beta hcg 122 çıktı. .şok oldum.bu kadar erken öğrendiğim için. .

Ben de en Son 5 haziranda adet oldum.dün beta hcg 122 çıktı. .şok oldum.bu kadar erken öğrendiğim için. .
Merhaba kizlar ben 4 haftalik hamileyim ulturasona gore. Normalde adetime gore 5 hafta olmasi lazimdi. Dun 1 hafta geciktim beta hcg testi 4500 cikmasi lazmdi diger günlere gore 2 katina cikiyor ya benim 6457 çıkmış. Tek kese var cogul gebelik olamaz heralde? Degilsede yüksek olmasinda bi problem olusuyor mu keseyi de gorduk bu arada haftaya bebegi gorucez insallah
Hayırlı olsun , inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :anneadayı::anne:
Sorunsuz rahat bir hamilelik , Doğum ve büyütme süresi geçirirsiniz inşallah .
Bende 23.06'da çatlatma iğnemi vuruldum 29.06'da kan verdim ( neden bu kadar acele ettim bende bilmiyorum ) beta hcg 11,65 çıktı . Doktorum 3 Temmuz'da tekrar yaptır dedi henüz hamilesin diyemiyorum dedi :110: Buarada meraktan idrar testi yaptım sık sık ama haliyle onlarda negatif çıktı.
Bir yanım var diyor diğer yanım ümitlenme diyor

Back
X