Merhaba 4 haftalık hamileyim. Tüp bebek yoluyla hamile kaldım. Bugün yoğun kasık sancısı sonrası kanama başladı. Doktorum keseyi kontrol etti kalp atışınıda duyduk ama hala tedirginim. 4 gün yatak ıstırahati verdi doktor. Daha önce yaşayan var mı kanamanız kaç gün sürmüştü neler yaşamıştınız? Paylaşabilir misiniz
Merhaba 4 haftalık hamileyim. Tüp bebek yoluyla hamile kaldım. Bugün yoğun kasık sancısı sonrası kanama başladı. Doktorum keseyi kontrol etti kalp atışınıda duyduk ama hala tedirginim. 4 gün yatak ıstırahati verdi doktor. Daha önce yaşayan var mı kanamanız kaç gün sürmüştü neler yaşamıştınız? Paylaşabilir misiniz
Forumda aratırsanız aslında çok başlık var kanamayla ilgili, epey bilgi edinirsiniz aynı durumu yaşayanların yorumlarından. Genelde kanama oluyor, geçmiş olsun
nasil oldunuz ben de aynisini yasiyorum ama 6 haftaligim, dinlenmeme igneye de ragmen bugun yine kanamam oldu, bi de ben zaten transferden bir hafta onceden igne oluyorum sadece, simdi doktor fitili kesib iki tane igne gunluk olmami soyledi. ultrasonumda da kanama alani falan yoktu 4 haftada kalbini nasil duydunuz kalp 35ci gunde atmaya baslar diye biliyorum.