4 haftalik hamilelikte kasik ağrirmı

foxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
48
22
38
37
Arkadaşlar 4 haftalik hamileyim , egildigimde az biraz agir kaldirdigimda kasiklarim agriyor. Normalmi acaba sizdede oldumu ?

Olur dikkatli olmanda da fayda var agir kaldirma mesela tam yerlesme zamanlari cnk. Ilerleyen zamanlarda da devam edicek ayrica cunku rahim genisliyo baglar geriliyo normal ama dikkatli davran dediim gb

Sagol cnm ya , korkuyorum sizlerdende bilgi alin dedim ilk hamileligim

benim8. haftaya kadar kasık ağrım olmuştu 5. ayın sonuna kadarda her ay adet döneminde adet sancısı gibi olmuştu , normalmiş doktorum demişti.

Canım ne gibi belirtilerin olmuştu test yaptırmadan önce ??

Hemen söylim cnm , ilişkiden 1 hafta sonra diş etlerim kanamaya başladi , gögüslerimde ağri oldu, çok severek yediğim şeyleri yemek istemedim kendimi hasta gibi hissettim.

Benimde adetime 16 gün vardı kasıklarımda ağrı oldu şimdi o geçti gögüslerimde bi ağrı var hastamı olcam neden oluyor bilmiyorum acaba bunlar bi belirti olabilirmi??

sol kasığım öyle ağrıyordu ki şekilden şekile giriyordum. bi de belim ağrıyordu.

Yok aşırı bi agrım olmuyordu benim ufak ufak sancılar oluyordu

Benimde adetime 16 gün vardı kasıklarımda ağrı oldu şimdi o geçti gögüslerimde bi ağrı var hastamı olcam neden oluyor bilmiyorum acaba bunlar bi belirti olabilirmi??
CNM MESAJINI YENI GÖRDÜM GEÇTE OLSA YAZAYIM , BENIM KASIK AGRIM 3 HAFTADAN SONRA BAŞLADI AMA GÖGÜS AGRIM ILK HAFTADA BAŞLADI ADETINE ÇOK VARSA GÖGUSLERIN AGRIYOSA GEBELIK OABILIR

Merhabalar , adet 4 gün gecikme testlerde inanamadm 3 kere yaptm ikisi 2 gün önce biri dün :) belrtm göğüs hassyti , kasık ağrısı, mide bulantısı az, hasta be yorgun gibiyim :) bide heyecanlıym :)

Eklentiler

• DSC_0497.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar , adet 4 gün gecikme testlerde inanamadm 3 kere yaptm ikisi 2 gün önce biri dün :) belrtm göğüs hassyti , kasık ağrısı, mide bulantısı az, hasta be yorgun gibiyim :) bide heyecanlıym :)

tebrikler.. hamilesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…