4 haftalik hamilelikte kasik agrisi

ismira_1923

Memur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.096
1.874
133
Selam herkese,
4 hafta 4 gunluk hamileyim. Son 7 8 gundur adet gibi benzer bi sancim var. Ilk gunler daha sıktı ama simdi daha hafif. Cok hafif toplu igne ucu kadar kahverengi lekelenmem vardi. Peceteyle sildigimde dikkatli bakilinca hafif kahvelik gozukuyodu. Doktorum progestan önerdi. Kullandim. 3 gunde gecti. Artik lekelenmem yok son 4 gundur. Ancak sadece ara ara sanci giriyor. 5 - 6 saniye suruyor ve geciyor. Bazen de sag kasigimda batma oluyor. Neden olabilir? Boyle yasayan var mi?
Vajinal ultrasona girdim, dış gebelik yok. Ama daha kese de gozukmedi.
Beta hcg degerlerim sirasiyla,
Adetime 2 gun kala: 45
Adet gunum: 264
Adetimden 4 gun sonra: 1461

Canım doktor değilim tabi kesin bilgiçlik yapmak istemem ama benim bildiğim başta bu ağrılar gayet normal . Bebeğin tutunuyor , rahimin daha önce hiç olmadığı kadar büyümeye başlıyor . Küçücük birşey bebeğin ama vücutta çok değişiklik yapıyor ... bende de vardı ama geçer yakında merak etme :) yine de emin olmak için sor doktoruna .
Hayırlı olsun gebeliğin

Ben de 7 hafta 3 günlük hamileyim inanılmaz bir kasık ağrısı oluyor artı bel doktoruma sorduğumda rahim genişliyor çok normal demişti. Ben de aynı senin gibi progestan kullanıyorum kahverengi lekelenmeden dolayı hatta 2 gün önce kırmızı renk geldi iğne vuruldum merak etme rahme yerleşmeye çalışıyor bebiş çok normal ama ilacını ihmal etme bende 4 haftalıkken öğrendim 6. Haftamda duydum kalp sesini içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.

Son düzenleme:

Yurtdışndayım , 7.ayıma doğru gidiyorum artık bundan sonraki kontrolümde dinlemeye başlayacağım kalp atışlarını . Türkiye’de hemen dinletiyorlar , burda zararlı diye küçükken dinletmiyorlar . Kalp atışını duymak için bir ısı gönderiliyormuş o da bebek için iyi değilmiş . Ama Türkiye’de yıllardan beri yapılıyor anlamadım bu işten birşey . Çok zararlı olsa , ordakiler de yapmaz . Aman bilemedim .. her ülke başka.
Ama 13.haftamda Türkiye’deydim orda da gittim doktora , o çok kısa dinletmişti , ona da bahsettim bizde dinletmiyorlar böyle böyle diye . Doktorda evet iyi değil, o yüzden çok kısa dinlettim demişti :/

Sağlıkla al bebeğini sende canım kucağına

Aaa öyle mi benim de doktorum dinletmedi ben dinlemek istiyorum demiştim öğrendiğim iyi oldu ama. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz, hepiniz cok iyi kalplisiniz. Umarim cok cok guzel gecer hamilelik sureciniz sizlerin de :)
Ben de doktora gittim dun, keseyi gorduk. Sancilar icin de normal dedi doktor. Idrar yolu enfeksiyonu olabilirmis. Tahlil verdim sonuc bekliyorum.

Bu arada bebegin kalp atislarini dinlemek ne zamana kadar zararliymis. Bir suresi var mi bunun. Yoksa hep mi zararliymis? Hic duymamistim bunu bak

Valla bilmiyorum canım ama dediğim gibi ben 27.haftamdayım daha dinlemedim . Bundan sonrakilerde dinleyeceğim sanırım.
Bir sor bakalım doktoruna sende

Ben de 4+5 haftalık hamileyim . Vajinal ultrason da hafif kanama yapar doktorum söylemişti belki ondandır . Benim hiç kanamam olmadı ama kasık ağrım batma vs yaşıyorum bazen yürürken aşırı oluyo hemen oturacak bi yer buluyorum oturunca geçiyor kalkınca sanki hiç olmamış gibi .sonra ara ara tekrar oluyo mide hassasiyetim çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…