4 haftalık hamileyim .Beta hcg 4500 çıktı

Smykzlhnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
97
24
3
27
Dün test yapmıştım bugün sonuç çıktı beta hcg 4500 çıktı. 4 haftalık için beta hcg değeri kaç olmalı? Bu normal mi?

Ben 4 haftalıkken değerim 33 idi sizin ki belki 5izdir 😋 kötü düşünmek yok önemli olan artışı 2 gün sonra 9000 olur umarım🤗

Öyle olma ihtimali var mı acaba
Maalesef benimki biraz şakaya vurup endişenizi azaltmaktı çoğul gebelikler beta hcg ile belirlenmiyor önemli olan artışın 2 kat olması siz canınızı sıkmayın 2 gün sonra artış normal olur umarım 🤗

Maalesef benimki biraz şakaya vurup endişenizi azaltmaktı çoğul gebelikler beta hcg ile belirlenmiyor önemli olan artışın 2 kat olması siz canınızı sıkmayın 2 gün sonra artış normal olur umarım 🤗
Çok yüksek çıkması dış gebelikten kaynaklanabiliyormuş

Çok yüksek çıkması dış gebelikten kaynaklanabiliyormuş
Amaaaan canım sende ne kadar olumsuz düşünmeye hazırsın benim gibi 😂 diyorum ki olumlu düşün 2 kat artış olsun sen hala araştırma yapıyorsun dur bakalım inşallah yoktur kötü birşey sağlıklıdır bebişko gümbür gümbür geliyordur da ondan yüksektir 😋

Amaaaan canım sende ne kadar olumsuz düşünmeye hazırsın benim gibi 😂 diyorum ki olumlu düşün 2 kat artış olsun sen hala araştırma yapıyorsun dur bakalım inşallah yoktur kötü birşey sağlıklıdır bebişko gümbür gümbür geliyordur da ondan yüksektir 😋
Hahahah bakalım yarın vajinal ultrasona giricem . Pozitif düşüncelerin içimi rahatlattı 🥰

Back
X