4 haftalik hamileyim yardimmm

Ezgiiiii1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
10
0
1
28
Merhaba kizlar ben 4 haftalik hamileyim ulturasona gore. Normalde adetime gore 5 hafta olmasi lazimdi. Dun 1 hafta geciktim beta hcg testi 4500 cikmasi lazmdi diger günlere gore 2 katina cikiyor ya benim 6457 çıkmış. Tek kese var cogul gebelik olamaz heralde? Degilsede yüksek olmasinda bi problem olusuyor mu keseyi de gorduk bu arada haftaya bebegi gorucez insallah

Canm benmde 760dan 2083e cikmisti. Bebegim 1 hafta geride cikiyodu smdi tam zamaninda gozukuyo sorun etme dr kotu bsy demedikten sonra

Merhaba benim sat 20 mayis. Kese gorunmez diye gitmedim henuz doktora. Ilk olcumde 48 saatten az bi surede 97 den 310 a cikan kan degerim beni de korkuttu cogul gebelik hakkinda. Ama arastirdim cogu zaman yaniltici olabiliyormis b-hcg. Istiyorsan umarim ikizlerin olur. Fakat cookk zor. Allah gonlune gore versin. Bu arada 3 yil once hamileyken oglumun da beta hcg degeri 2 katindan fazla artiyordu. Cok saglikli ve cok yaramaz şu an

Allah saglik versin canim oglusuna saglikli olsun da tek veya ikiz farketmez ever ama ikiz olursa cok zor gercekteb :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…