4 haftalık hamileyim

biraylak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
123
21
28
28
4 haftalık hamileyim bugün kontrolde kese görünmedi daha haftaya tekrar gideceğim. ama doktor hiçbir test yapmadı. folik asit, vitamin hiçbir şeye bakmadı. folik asitte vermedim ne yapmalıyım

folik asit hiç kullanmadım. 4 haftalık olmuş bir sıkıntı yaşar mıyım çok korkuyorum
yok yok sıkıntı olmaz üzülme gebeliğini 7-8. haftada öğrenenler var onlara bir şey olmadıysa sana da olmaz allahın izniyle ama ne kadar erken o kadar iyi vitaminine baktır eksik varsa tamamla.

folik asit hiç kullanmadım. 4 haftalık olmuş bir sıkıntı yaşar mıyım çok korkuyorum
Korkmanıza gerek yok, şimdi de başlayabilirsiniz, ocean mommy kullanıyorum ben etrafımda da kullanan çok doktorum da yeterli gördü multi vitamin ve folik asit ben de 5.haftda başladım sağlıkla kucağınıza alın

Korkmanıza gerek yok, şimdi de başlayabilirsiniz, ocean mommy kullanıyorum ben etrafımda da kullanan çok doktorum da yeterli gördü multi vitamin ve folik asit ben de 5.haftda başladım sağlıkla kucağınıza alın
sağlık ocağında verirler ki folik asit

yok yok sıkıntı olmaz üzülme gebeliğini 7-8. haftada öğrenenler var onlara bir şey olmadıysa sana da olmaz allahın izniyle ama ne kadar erken o kadar iyi vitaminine baktır eksik varsa tamamla.
sağlık ocağı bakar mı folik asit ve vitamine birdahaki kontrolüm 1 hafta sonra hastanede

sağlık ocağında verirler ki folik asit
Folik asiti her halükarda kullanacaksın zaten baktırman bir şeyi değiştirmez, tüm değerlerine genel baktır ek takviye gerekir mi diye ama folik asite hemen başla

Back
X