Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanamasıdır belki adet gününüz ne zamandı4 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu acile gittim değerlerim 7.4 çıktı dr 2 gün sonra yine gel kan testi yapalım dedi ve halen açık kırmızı kanamam var yardımcı olun lütfen ne yapabilirim bebeğim benimle mi![]()
Bugün inşallah birşey olmamıştırYerleşme kanamasıdır belki adet gününüz ne zamandı
Bol bol dinlen canm bende dün öğrendim daha hamile olduğumu inşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırızBugün inşallah birşey olmamıştır
Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Değeriniz kaçtan 7.4’e düştü?4 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu acile gittim değerlerim 7.4 çıktı dr 2 gün sonra yine gel kan testi yapalım dedi ve halen açık kırmızı kanamam var yardımcı olun lütfen ne yapabilirim bebeğim benimle mi![]()
İnşallah cnmBol bol dinlen canm bende dün öğrendim daha hamile olduğumu inşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız
1 hafta önce 102 ydi enson öğrendiğimde 7.4 dedi Dr umarım öyle birşey değildirKimyasal gebelik olabilir mi acaba? Değeriniz kaçtan 7.4’e düştü?
Muhtemelen kimyasal gebelik çünkü değerinizin artması gerekirdi bu haftalarda düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor1 hafta önce 102 ydi enson öğrendiğimde 7.4 dedi Dr umarım öyle birşey değildir
Hmm o zman kimyaslagebelik canm bu ben ilk kez kan verdinde 7 cıktı sandım .1 hafta önce 102 ydi enson öğrendiğimde 7.4 dedi Dr umarım öyle birşey değildir
Doktora göründüm düşük riskin olmaz dedi bana kanamadan sonra kan testinde 7.4 çıktı kimyasalı bilmiyorum ilk hamileligimMuhtemelen kimyasal gebelik çünkü değerinizin artması gerekirdi bu haftalarda düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor
İlk değil cnm doktor muane etti sorun yok dedi 1 hafta sonra böyle olduHmm o zman kimyaslagebelik canm bu ben ilk kez kan verdinde 7 cıktı sandım .
Keseyi görmüş müydünüz? Eğer görmediyseniz kimyasal gebelik geçiriyorsunuz değer yükselmesi gerekirken düşüyor ise kimyasal gebelikDoktora göründüm düşük riskin olmaz dedi bana kanamadan sonra kan testinde 7.4 çıktı kimyasalı bilmiyorum ilk hamileligim
Yok keseyi görmedim 10 gün sonra yine gel demişti kanamam olunca acile gittikKeseyi görmüş müydünüz? Eğer görmediyseniz kimyasal gebelik geçiriyorsunuz değer yükselmesi gerekirken düşüyor ise kimyasal gebelik
Kimyasal gebelik geçiriyorsunuz gibi duruyor keseyi görmediyseniz çok geçmiş olsun üzülmeyin bir dahaki ay şansınız daha yüksek oluyor kimyasaldan sonraYok keseyi görmedim 10 gün sonra yine gel demişti kanamam olunca acile gittik
Üzülmemek elde değil umutlanmıştım. Yarın test vermek için yine gel demişti sonuç değişmiş olamaz mı acabaKimyasal gebelik geçiriyorsunuz gibi duruyor keseyi görmediyseniz çok geçmiş olsun üzülmeyin bir dahaki ay şansınız daha yüksek oluyor kimyasaldan sonra
Maalesef canım böyle sonucu düşüp yükselen görmedim. Kanama var mı yoğunluğu adet gibi miÜzülmemek elde değil umutlanmıştım. Yarın test vermek için yine gel demişti sonuç değişmiş olamaz mı acaba
Evet var şuan az leke gibi dün adet gibiydiMaalesef canım böyle sonucu düşüp yükselen görmedim. Kanama var mı yoğunluğu adet gibi mi
Çok çok geçmiş olsun tekrar inşallah sağlıklı bir şekilde en yakın zamanda gebe kalırsınızEvet var şuan az leke gibi dün adet gibiydi
Allah razı olsun amin inşallah cnm çok teşekkürler desteğin içinÇok çok geçmiş olsun tekrar inşallah sağlıklı bir şekilde en yakın zamanda gebe kalırsınız