Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun amin inşallah cnm çok teşekkürler desteğin içinÇok çok geçmiş olsun tekrar inşallah sağlıklı bir şekilde en yakın zamanda gebe kalırsınız
İlaç herhangi birşey vermedi doktor ne yapmam lazım bilgim yokKimyasal gebelik geçiriyirsun canım çok geçmiş olsun
Büyük ihtimalle kimyasal herhalde canım sıkma canını sağlıklı bir gebelik değilmiş demekki rabbim ilerleyen aylarda sağlıkli bir gebelik nasıp eder inşallah4 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu acile gittim değerlerim 7.4 çıktı dr 2 gün sonra yine gel kan testi yapalım dedi ve halen açık kırmızı kanamam var yardımcı olun lütfen ne yapabilirim bebeğim benimle mi![]()
Hiçbir şey yapma canım pet ini sürekli değiştir. Kendini sıcak tut. Ben de kimyasal geçirdim hemen sonra adet olmadan hamile kaldım çok şükür sağlıklıAllah razı olsun amin inşallah cnm çok teşekkürler desteğin için
İlaç herhangi birşey vermedi doktor ne yapmam lazım bilgim yok
Amin inşallah aynen yine bunada şükür çok üzülerek yapacak birşey yok malesefBüyük ihtimalle kimyasal herhalde canım sıkma canını sağlıklı bir gebelik değilmiş demekki rabbim ilerleyen aylarda sağlıkli bir gebelik nasıp eder inşallah![]()
Bı kaç ay bekle diyorlar hamile kalmak için sorun olmaz mı . Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir ve bebeğinizHiçbir şey yapma canım pet ini sürekli değiştir. Kendini sıcak tut. Ben de kimyasal geçirdim hemen sonra adet olmadan hamile kaldım çok şükür sağlıklı![]()
Kimyasal da beklemeye gerek yok canımBı kaç ay bekle diyorlar hamile kalmak için sorun olmaz mı . Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir ve bebeğiniz
Çok teşekkürler desteğin için cnm Allah bebeğini sana bağışlasınKimyasal da beklemeye gerek yok canım
Amin herkesinkiniÇok teşekkürler desteğin için cnm Allah bebeğini sana bağışlasın
Birşey sora bilir miyim . Dün acile gittim tüm testlerine baktılar kanamam sadece 1 gün sürdü ve değerim 1 çıktı doktor tekrar kanaman ve ağrıların başlarsa acile gel dedi ve şuan için düşük görünüyor dedi ve muhakkak kadın doğuma görünmelisin dedi kanama bundan sonra olur mu sizce ilk hamilelgim ve bilgim yok bu konularlaAmin herkesinkini
Kanama oluyo cnm benimde 3 gün önce oldu değerler düştükçe kanaman olurarkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım
Sevgi Hanım merhaba bende 4 haftalik hamileyim .hcg 15 temmuzda 971 idi 17 temmuzda 1679 çıktı. Şimdi bunun süreklimi yükselmesi gerek sürekli kan testi yapamayacağım. Bir hafta sonra test yapsam olur mu .Bir de kanama olmayınca her sey yolunda anlamına gelir mi acaba.kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum sürekli kaygılıyımMuhtemelen kimyasal gebelik çünkü değerinizin artması gerekirdi bu haftalarda düşmesi kimyasal gebelik gibi duruyor
Canım merhaba, değeriniz gayet güzel artmış bence tekrar tekrar kan vermenize gerek yok, bir kaç güne gitseniz keseyi görürsünüz zaten. İlk zamanlar böyle olması çok çok normal ayrıca, hiç endişelenme kalp atışını görünce o duygular geliyor :) hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSevgi Hanım merhaba bende 4 haftalik hamileyim .hcg 15 temmuzda 971 idi 17 temmuzda 1679 çıktı. Şimdi bunun süreklimi yükselmesi gerek sürekli kan testi yapamayacağım. Bir hafta sonra test yapsam olur mu .Bir de kanama olmayınca her sey yolunda anlamına gelir mi acaba.kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum sürekli kaygılıyım
Amin amin inş Allahrazi olsun .Uzun zamandan beri bunu bekliyoruz o yüzden mutluluğumu bile yaşayamıyorum stresten.Canım merhaba, değeriniz gayet güzel artmış bence tekrar tekrar kan vermenize gerek yok, bir kaç güne gitseniz keseyi görürsünüz zaten. İlk zamanlar böyle olması çok çok normal ayrıca, hiç endişelenme kalp atışını görünce o duygular geliyor :) hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Degeriniz çok güzel stres yapmayın Perşembe günü kese görülebilir haftaya kalp atışını duyarsınız inşallahAmin amin inş Allahrazi olsun .Uzun zamandan beri bunu bekliyoruz o yüzden mutluluğumu bile yaşayamıyorum stresten.
İnş ❤Degeriniz çok güzel stres yapmayın Perşembe günü kese görülebilir haftaya kalp atışını duyarsınız inşallah
Canım kanamalı hamilelik dönemi geçirenler var ama beta değerin çok düşük geç döllenme desem hamileligin ilk haftası gibi sonucun. Köyü kirmizi kanaman yoksa korkma4 haftalık hamileyim dün gece kanamam oldu acile gittim değerlerim 7.4 çıktı dr 2 gün sonra yine gel kan testi yapalım dedi ve halen açık kırmızı kanamam var yardımcı olun lütfen ne yapabilirim bebeğim benimle mi![]()