• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 haftam kaldı..

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
116
İzmir
arkadaşlar yaa çok heyecanlıym 4 haftam kaldı ve sezeryana girmeden de çok heyecanlanrsam da tansiynm çıkar veya düşer die korkuorm:(

senin heyecanlanman normal ben bile şimdiden heyecanlıyım bi dolu saçma sapan fikirler yurutuyorum doğumla ilgili.ama doğum yapan bi arkadasım akşam dediki onca çektiğim sıkıntıya değmezdi sabaha kadar uyumamaıs sezeryana girmeden önce bilseydim bukadar kolay olacağını uyurdum fosur fosur dedi bu biraz moral oldu açıkçası.iyi düşün iyi olsun herşey hayırlısı

heyecanlanacak bisey yok kizlar benimkinin gunu gecti cikmak bilmiyoooorrrr :))
heyecandan gectim artik ben :))

senin heyecanlanman normal ben bile şimdiden heyecanlıyım bi dolu saçma sapan fikirler yurutuyorum doğumla ilgili.ama doğum yapan bi arkadasım akşam dediki onca çektiğim sıkıntıya değmezdi sabaha kadar uyumamaıs sezeryana girmeden önce bilseydim bukadar kolay olacağını uyurdum fosur fosur dedi bu biraz moral oldu açıkçası.iyi düşün iyi olsun herşey hayırlısı

sorma valla canım o saçma sapan fikirler gün yaklaştkça çoğalıor bende ... benneyaptımki

heyecanlanacak bisey yok kizlar benimkinin gunu gecti cikmak bilmiyoooorrrr :))
heyecandan gectim artik ben :))

normal doğm senn sanrm canm ama ne kadar geçti çok mu.... sıkılmadn mı sen daha ya bide günü geçmiş ya.. ama ALLAH SAĞ SALİM KURTARSN İNŞALLAH CANM

alalh sag saglim kucagına almak nasipe tsin heyecan çok normaldir ama rahat ol lütfen onu kucagına alacagın anı düşün emzirdiğin kokladıgın anı düşün gör bak nasıl güzel olacak herşey

hiç heycanlanma sezeryanda anlamıyosun bile bebegin nasıl dünyaya geldigini allah kurtarsn strese sokma kendini bebegide bunaltma!göreceksin dünyalartatısı bi mlek kucagında

Canım rahat ol.zaten doğuma girdiğinde koluna sürekli tansiyonunu ölçen alet bağlıyorlar..bir kişi senin başında duruyor.o aletten sürekli kalp atışını,tansiyon değerlerini kontrol ediyor..ben doğumda tansiyonum düşüyor gibi hissedip söylemiştim,makineye baktılar herhangi bir düşüş yok dediler..anadamara olan baskı yüzünden öyle hissetmişim.hemen serumun akışını hızlandırdılar ve saniye içerisinde geçti..yani başında her türlü duruma karşı müdahale edebilecek uzman bir ekip olucak..senin tek yapman gereken rahat olmak..güzel haberlerini bekliyoruz....

canimmm benimde 4 haftam kaldi,onca ay gecti bu gunler nasil geccek bilmiorum:)Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin,bende sezeryan olucam,bakalim yasayip görcez nasil olcak...

çok saoln arkadaşlar dualarnz için teşk.ederm.. ya bide benm rüyalarla var problemm çok karısık rüyalar gryrm uyanıncada etkisinde kalıp korkuorm..

korkma cnm hıc bıseycık olmaz allah yardımcın olur sıkma canını bende sezeryan oldum o an korkuyorsun ama bos korku hepsı gelıp gecıyor kendını sıkmamaya bak kı bebegınde heycanlanmasın allah yardımcın olsun

çok saolnn ya sizzler bole yazdkça ben çok rahatlıormm.. tüm dualarnza aminnn... BENDE HEP HAYAL EDİORM DİORM KENDİ KENDİME Bİ BAKACAKSN HERŞEY OLUP BTMİŞ EWİNDESN VE NE KADAR DA BOŞ ENDİŞE ETMİŞİN DİYECEKSN DİORM KENDİ KENDİME.. ama inşallahhh bunları solermm .. doğraym hemn sizlerle paylaşacağm zaten..

Back
X