4 kilo üstü normal doğum yapan var mı?

ozlemm86

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
4
0
286
merhaba..daha yeniyim ama hep doğum hikayelerini okuyarak cesaret alıodum.hamileliğim başından beri normal doğum istiodum.13 ekimmm bebeğimin doğması gereken tarih buarada.pazartesi kontrole gittiğimde bebegimin 4.200 gram olduğunu normal doğumun riskli olabiliceğini söyledi doktorum.cumartesi tekrar gidicem kontrole ama çok moralim bozuldu kendimi normale hazırlamıştım...4 kilo üstü normal doğuran varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

benim kızımda kiloluydu son dr.kontrolünde 4,100 kg görünüyodu 3970 doğdu..benim dr.da bana hem bebegi hem seni riske atarız omuzları zor çıkar kilolu çünkü demişti ve sezeryan oldum..ama 4500 normal doğuranlarıda duydum..dr.öyle deyince insan korkuyo işte bebege zarar vermekten helak olmaktan..

Canım banada son bir hafta kala 4 kilo oldugunu söyledi doktorum,son dogucagı gün başka doktora gittim ve 3-500 dedi,gerçektende 3 500 dogdu... İyice emin olun derim,ultrasyonlarda fark olabiliyor...
Sezeryan secimi riskli bir karar çünkü,aynı şekil normalde...

Tabi şunuda göz önüne getirmek lazım,4 kilo üstü dogum yapan çok var,benim annemde bizi hep bu kiloda dogum yapmış...
Rabbimizin takdiri,Sana kolay bir dogum ve ferahlık versin canım ...

aynen doktor öyle diyince korku girdi içime...neyse artık hayırlısıııı çok teşekkürler

amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur...ama aşırı normal doğum istiyodum.artık cumartesi belli olucakkk son kontrolde.kafam karıştı aslında bende bi doktora daha gitmeyi düşünüorummmm.

amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur...ama aşırı normal doğum istiyodum.artık cumartesi belli olucakkk son kontrolde.kafam karıştı aslında bende bi doktora daha gitmeyi düşünüorummmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…