4 lü ya da 2 li tarama?

Evet doktor dedı toksoplazma vırsuru gexırmıssın dedı bırde ben cocukken kızamık cıkarmısım onuda soyledı bebek ıcın rısklı vs dedı asılarıma baslayacaklar ıste
Tam tersine bunları gecirmesen dikkat etmen gerekirdi
Bende toksoplazma gecirmedigim icin tüm hayvanlardan cig etlerden vs uzak durdum
Ne aşısı onu zaten hic anlamadım

Tam tersine bunları gecirmesen dikkat etmen gerekirdi
Bende toksoplazma gecirmedigim icin tüm hayvanlardan cig etlerden vs uzak durdum
Ne aşısı onu zaten hic anlamadım
Bılmıyorum kı oyle dedı saglık ocagına bıldırcekmısım 20. Haftadannsonra asılarınnvar dedı ne dese tamam dedık🤭 esımde bende bısey bılmıyoruz sımdı esım yurtıdısna gıttı bende aıleme dondum artık annemle devam edecem bu maratona

Bılmıyorum kı oyle dedı saglık ocagına bıldırcekmısım 20. Haftadannsonra asılarınnvar dedı ne dese tamam dedık🤭 esımde bende bısey bılmıyoruz sımdı esım yurtıdısna gıttı bende aıleme dondum artık annemle devam edecem bu maratona
Tetanoz asısını diyor olabilir mi ?
Saglık ocagı onu vuruyor cunku

20 haftadan sonra 21 ve 24 te tetanoz var. Bunlarla ilgili bisey yok

Aynen galıba aşı tarihlerı varmıs muhtemelen sızın dedıgınz gıbı
Benim doktorum bana önermedi ben yaptırmadım tetanoz asısı
Artık herşey steril köyde yasamıyoruz gerek yok yaptrmana dedi güvendim cok sükür bi sorunda cıkmadı

Saglik ocagindaki hemsireler guzel anlatiyor.. iyi dinleyin ama artik doktorunuzu falan gerekirse not alin ses kaydi alin. Saniri. Hic dinlememissiniz :KK66:
Herşey heyecandan birbirine giriyor
Bizde eşimle her cıktıgımızda sunu söylemi demişti böylemi demişti diye birbirimize sorup duruyorduk ☺️

Saglik ocagindaki hemsireler guzel anlatiyor.. iyi dinleyin ama artik doktorunuzu falan gerekirse not alin ses kaydi alin. Saniri. Hic dinlememissiniz :KK66:
Aynen doktor konusuyoe benm agzım kulaklarımda daha 2 kez gıttık tabıde. Kalp sesını duyunca cocugun kfamız oraya gıttı doktorda kısık konusuyor hıhı hıhı dıyorm ama cıkınc esıme soruuorm esım bana sorıyor🤭

Herşey heyecandan birbirine giriyor
Bizde eşimle her cıktıgımızda sunu söylemi demişti böylemi demişti diye birbirimize sorup duruyorduk ☺
Aynen bızde o duruma dustuk🤭 ama artıkk alıstık ya bebegın varlıgına daha dıkkatlı dınlerız

Yaotırmazsak sorun olmuyor mu ben ankarada ozele gıtmıstım mutlaka yaptır bu tarıhler ve bu testler en onemlı testler dedı sımdı memelekte geldım yaptırcam ama. Ya bı de bısey sorucammsımdı ben bır tavsannbeslıyorum cocuk olmuyor dıye aldık ama alır almaz hamıle kaldım sımdı annemlet vs yok kedı tuyu kist yapar tavsan tuyu mıkrop vs dedıler. Ben ondan vazgecemıyorm kocaman oldu ilk goz agrımız. Yabancılarncocuklarını hayvanlarla buyutuyor bısey olmuyor esımde atmak ıstemıyor cıns bı tavsn hollanda lop tavsanı. bunn gebelıkte bı zararı olurmu kı oda benm canm oldu yani gelir yanımda uyur kucagıma atlar doktora sordum zararlımıdır dıye onu bılemem dıyor😲 sızce b skıjntı olurmu. Ha bırde ense kalınlığına baktı dedınuz ordan anlasıkırmı down olup olmadıgı cocugun
Evde 5 yıldır 2 tane kedim var . Kist mist olmadı bizde ayrıca bende kedilerle büyümüş kistin aksine bağışıklığım çok sağlam . Çok nadir hasta olurum .
Şimdi gördüğün üzre 34 haftalık hamileyim kedileriö hala benle ♥️
Bana kist mist diyenelre sadece gülüyorum 😹

Aynen bızde o duruma dustuk🤭 ama artıkk alıstık ya bebegın varlıgına daha dıkkatlı dınlerız
Ay her defasında yüzünü görmeye calısma heyecanı kalp ritmi su bu derken bitmiyor ki
Birde artık ayda bir gideceksin deli gibi özlemle
Yanında ailenden birini daha götür aklında not alsın :)

Evde 5 yıldır 2 tane kedim var . Kist mist olmadı bizde ayrıca bende kedilerle büyümüş kistin aksine bağışıklığım çok sağlam . Çok nadir hasta olurum .
Şimdi gördüğün üzre 34 haftalık hamileyim kedileriö hala benle ♥
Bana kist mist diyenelre sadece gülüyorum 😹
Süper ya allah saglıcakla kucagınızaalmayı nasıp etsın ınsallah. Bende hayvanlarla buyuyen ınsanlrın daha duyarlı ve merhametlı olduguna ınanırım cocugumada hem arkadas hem kisisek gelısımınde faydası olur dıye dusunuyorm. Bende kedılerle kooeklerle buyudum ama hıc kıst falan olmadı gebede kaldım gayet.

• Beğen
Reactions: H E
Ay her defasında yüzünü görmeye calısma heyecanı kalp ritmi su bu derken bitmiyor ki
Birde artık ayda bir gideceksin deli gibi özlemle
Yanında ailenden birini daha götür aklında not alsın :)
Aynen oyle sımdı esım yurtıdısna göreve gitti 3 ay yok bu surecre cınsıyetınıde ogrenmemız lazım ama esım ben gelmeden ogrenme dıyor nasıl sabredıceksem🤭

Süper ya allah saglıcakla kucagınızaalmayı nasıp etsın ınsallah. Bende hayvanlarla buyuyen ınsanlrın daha duyarlı ve merhametlı olduguna ınanırım cocugumada hem arkadas hem kisisek gelısımınde faydası olur dıye dusunuyorm. Bende kedılerle kooeklerle buyudum ama hıc kıst falan olmadı gebede kaldım gayet.
Kimseyi kafana takma önemli olan aşı. Benım kedilerim aşılı tavşanlarda varmı bilmiyorum . Ama varsa yaptırmanı tavsiye edebilirim.
Zaten aşılardan sonra tüyleri saçlarımız gibi zararsız oluyor .

Yanı bu testlerle ugrasmadan dırektmı amniosentez yaptırmam gerek? Devlette yapıyılarmı. Cok tesekkur ederım bu arada bılgıker ıcın
Amniosentez yapilinca dusuk olabiliyor. Ikili testte riski yuksek cikanlara oneriliyor yapilmasi. Normal bir gebenin yaptirmasi gerekmiyor. Yani canim ikili testi yaptir yeter. Ve onun da olasilik oldugunu bil.

Pkı hanımlar cok tesekkurler

Bu arada ben asiri alerjik biriyim ona ragmen kedilerleyim ;)) kayinvalide falan istemiyor tabi ama esim ben doktorum ben kalabilirler diyosam sorun yoktur diyo bisey diyemiyolar ;)

Back
X