4.revizyon ameliyatıma günler kala..

_lady_bug_

Sabır
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
359
91
298
Merhaba, bilen bilir revizyon ameliyat sürecimi.Burnum da hala 'C' deformasyonu var ve ben ömür boyu çöken kısma dolgu enjekte edilsin istemiyorum.Annemin doktoru olan Prof.Dr Ali Gürlek ile dün görüştüm, muayene etti ve düzeltebileceğini söyledi.Ve çok çok uygun bir fiyata. bir öğrenci olarak revizyon için tekrar uçuk rakamlar verecek durumda değilim.Ve pahalı olanın da sonucu garanti olmuyor onu da tecrübe etmiş olduk. 31 Ocak'ta ameliyatım var.Çok mutluyum, Gelişmeleri paylaşacağım :)):49:

Merhaba, bilen bilir revizyon ameliyat sürecimi.Burnum da hala 'C' deformasyonu var ve ben ömür boyu çöken kısma dolgu enjekte edilsin istemiyorum.Annemin doktoru olan Prof.Dr Ali Gürlek ile dün görüştüm, muayene etti ve düzeltebileceğini söyledi.Ve çok çok uygun bir fiyata. bir öğrenci olarak revizyon için tekrar uçuk rakamlar verecek durumda değilim.Ve pahalı olanın da sonucu garanti olmuyor onu da tecrübe etmiş olduk. 31 Ocak'ta ameliyatım var.Çok mutluyum, Gelişmeleri paylaşacağım :)):49:

Merhaba ruby, umarım bu kez son olur senin için. Çok kötü durumdaki burunların bile düzeltildiğini gördüm. Dediğin gbi sürekli dolguyla uğraşmaktansa ameliyatla nihai sona ulaşmak daha mantıklı geliyor. Benim burnumu beğendiğini söylemiştin aslında ama benim hiç içime sinmiyor, ilerde tekrar revizyon düşünebilirim ben de, 4. ameliyat kulağa hoş gelmiyor ama sürekli bu takıntıyla da yaşanmıyor maalesef :( inş. istediğin gibi olur gelişmeleri bizimle paylaş mutlaka.

canım inşallah dilediğin gibi bir burna kavuşursun. birşey sormak istiyorum son ameliyatını muhammet dibere mi olmuştun ben mi yanlış hatırlıyorum

Merhaba ruby, umarım bu kez son olur senin için. Çok kötü durumdaki burunların bile düzeltildiğini gördüm. Dediğin gbi sürekli dolguyla uğraşmaktansa ameliyatla nihai sona ulaşmak daha mantıklı geliyor. Benim burnumu beğendiğini söylemiştin aslında ama benim hiç içime sinmiyor, ilerde tekrar revizyon düşünebilirim ben de, 4. ameliyat kulağa hoş gelmiyor ama sürekli bu takıntıyla da yaşanmıyor maalesef :( inş. istediğin gibi olur gelişmeleri bizimle paylaş mutlaka.

Canım evet bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğunu 3,4 ameliyat geçirmiş olanlar çok iyi bilir.Ben senin burnunu çok beğeniyorum.3.ameliyata göre çok çok güzel duruyor.Umarım tekrar bir sorunla karşılaşmazsın,ve işini iyi yapan bir dr. ameliyatını yapan. mutsuz hastası kalsın istemiyor.mutsuz hastalarını, 'istisna, başarısız sonuç' gibi değerlendirmiyor.yüzümüzün ortasında beğenmediğimiz bir burnu taşımanın bizi ne kadar zorlayacağını bilmiyorlar.Paylaşacağım inşallah son olur.

canım her 2 ameliyatında mı başarısız geçti ?

Canım evet bir takım nedenlerden ötürü, iki ameliyatım da da istediğim sonucu elde edemedik.Bu süreci eski doktoruma da hak vererek muhammet dilber hasta yorumları kısmına yazmıştım hiç bir karalama olmadan ama nedense mesajım silinmiş, :))) ne kadar ironik o yüzden m.dilber ile ilgili konuşmak istemiyorum.Geride bıraktım artık.

Canım evet bir takım nedenlerden ötürü, iki ameliyatım da da istediğim sonucu elde edemedik.Bu süreci eski doktoruma da hak vererek muhammet dilber hasta yorumları kısmına yazmıştım hiç bir karalama olmadan ama nedense mesajım silinmiş, :))) ne kadar ironik o yüzden m.dilber ile ilgili konuşmak istemiyorum.Geride bıraktım artık.[/QUOTE
silinmesi banada ilginç geldi canm. neyse dedigin gibi inşallah bu ameliyatın son olur senin için :16:

konuyu bulandırmak istemiyorum,umarım istediğin sonuca ulaşırsın fakat muhammet dilber hakkında yazılan mesajının silinmesi kararı sevgili yöneticilere ve okuyuculara bırakıyorum :)

Back
X