4 sene sonra bu ne karisiklik!?

Yazik ya,o evladina yazik onun yüzüne nasil bakarsin?benimde 2 tane evladim var,onlara bu lekeyle bakmaktansa ölürüm daha iyi... Esini sevmiyorsan yuvana daha önemlisi kendine saygin yoksa o minacik bebegi niye yaptin???????? Bi görüselim iki görüselim derken Yuvan dagilip gider hic farkinda bile olmasin... Iyi düsün ve otur oturdun yerde

Oncelikle haberleri tasiyan arkadasim dediginiz insani hic iyi niyetli gormedim.eski sevgilinizinde karakteri ortada evli barkli ve cocuklu bi kadinla tesadufi gorusmeler pesinde,ha cok asik falan olmadiginiz esinizden neden cocuk yaptiniz bilmiyorum ama sadece bi anne oldugunuzu dusunun ve bence gercekten tesadufen karsilassaniz bile en fazla selam verip yolunuza devam edin

sakın derim ne olur sakın... yuvanızı bozmak için pusuda bekleyen şeytandan sakın... imtihan canım benim... ne olur kanma bu yalana... bir görüşmeden bir şey olmaz deme bir görüşen ikinciyi ister boşu boşuna aklını karıştırma... hadi görüştün diyelim... evine döndüğünde şeytan bu boş durmaz elbet.. hep aklına getirecek onu... herşeyini konuşmasını eski günleri falan filan... sonra bir daha görüşme teklif edecek bu sefer sana şeytan... kanma ihtimali çok yüksek.. o yüzden baştan gönderilen bu cazip teklifi reddet eşine çocuğuna sıkı sıkı sarıl... eşine sımsıkı sarıl onu sevdiğini defalarca söyle... sakın gülüm düşme bu hataya gül gibi yuvanı kara bulutlara teslim etme.... inşallah bu imtihanı kazanırsın allah emanet ol

Merhaba kizlar bugun uye oldum cunku aklim cok karisik.. 4 senelik evliyim 23 yasindayim 6 aylik oglum var.. Evlenmeden once 2 senelik iliskim vardi.. Cahillik iste guzeldi cocukluktu.. Eski sevgilim annemin oturdugu yerden ve bende yarin oraya gidicem annemlere yani.. Bi kac dfefa eski sevgilimden haber geldi bana ama pek umursamadim.. Sali gunu arkadasimla bulusucam.. Oda soylemis benim gelicegimi arkadas grubu icinde ve eski sevgilimde duydi haliyle.. Simdi o diyomus iste oldugunuz yere geliyim bi goriyim arkadasca konusuru belki.. Zaten daha evlendigimdrn beri gormedim yani 4 senedir. Son zamanlarda cok aklima gelmeye basladi esimle mutsuzmuyum bilmiyorum seviyorum ama asik degilim.. Soguyorum bizde ailevi problemler yasadik ama genel olarak iyizdir.. Aklim cok karisik bi taraftan gormek istiyorum cunku benim haberim olmadigi zannedickler..obur yandan kendimi kotu hissederim diye korkuyorum.. Offfff bilmiyorum..
Nolur bir akil..

Hatanın en büyüğünü arkadaşın yapıp seninde geleceğini söylemesi olmuş..
Çok ta samimi gelmedi bunu söylemesi..
Duygularına set çek,sakın eski sevgilini görmeyide düşünme bile...
Adamın niyeti bozuk,evli barklı vede çocuklu bir kadını neden görmek istesinki..
Masumca görmek istemekten çıkıp,sonu kötü bitebilecek bir olaya dönmesin..
Sakın sakın aklından bile geçirme görüşmeyi..

Ne münasebet eski sevgiliyi görme.
HEr ne kadar evde problemler olsa da bu sizin eski sevgiliyi görmeye bir sebep değil, her evde böyle şeyler olur.
Bunu eşinizin yaptığını düşünün kabul edebilir misiniz?
Aklınıza geliyorsa da bi zahmet başka şeylerle uğraşıp onu aklınızda çıkarmaya çalışın.
Çoluk çocuğa karışmışsınız, Ne gerek var akıl bulandırmanın.
Hiç hoş durum değil, Lütfen kendinizi frenlemeye çalışın.
Boşluk anı olur, sevgi eksikliğiniz olur, aniden bişeyler olur Allah korusun..

Asla ama asla böyle hatalara düşmeyin. Şimdi belki ne olucak bir kere görücem biticek diyorsunuz ama o asla orda kalmaz. Belki sizin için birşey değişmez ama o görüştüğünüz kişi mutlaka birşeyler bekler sizden. Ya buluştuğunuz eşinizin kulağına giderse. İstediğiniz kadar tesadüf deyin, insanın aklında soru işareti kalır. Herşey bir yana bebeğiniz varmış, onun geleceği için yapmamanız gerekir.

Merhaba kizlar bugun uye oldum cunku aklim cok karisik.. 4 senelik evliyim 23 yasindayim 6 aylik oglum var.. Evlenmeden once 2 senelik iliskim vardi.. Cahillik iste guzeldi cocukluktu.. Eski sevgilim annemin oturdugu yerden ve bende yarin oraya gidicem annemlere yani.. Bi kac dfefa eski sevgilimden haber geldi bana ama pek umursamadim.. Sali gunu arkadasimla bulusucam.. Oda soylemis benim gelicegimi arkadas grubu icinde ve eski sevgilimde duydi haliyle.. Simdi o diyomus iste oldugunuz yere geliyim bi goriyim arkadasca konusuru belki.. Zaten daha evlendigimdrn beri gormedim yani 4 senedir. Son zamanlarda cok aklima gelmeye basladi esimle mutsuzmuyum bilmiyorum seviyorum ama asik degilim.. Soguyorum bizde ailevi problemler yasadik ama genel olarak iyizdir.. Aklim cok karisik bi taraftan gormek istiyorum cunku benim haberim olmadigi zannedickler..obur yandan kendimi kotu hissederim diye korkuyorum.. Offfff bilmiyorum..
Nolur bir akil..

merhaba canım. hemen hmen durumumuz aynı. bir yıllık çok güzel giden bir ilişkim var. bu ilşkimden önce 4 yıl biriyle görüşmüştüm. aradan bu kadar zaman geçti ve bugünlerde karşıma çıktı benimle görüşmek hatta evlenmek istiyor. kafam çok karışık son bi kez hiç olmazsa görüşelim diyor onu bile yapmaya gücüm yok yüzüm yok.sonuçta bir sevgilim var beni çok seviyor. ama dediğin gibi ben sevgilime aşıkmıyım hayır seviyormuyum evet gerçekten seviyorum. ama aşık değilim :( eski sevgilime aşığım hala :( canım durumumuz aynı bnde ne yapıcam bilmiyorum :((

Back
X