Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzüntü yok sorgulama yok canimdan bir parca kopma yok hırs yok kin yok peki sevgi kalmismidir biyerlerde son ölü topragımıda kolay atabilirmiyim dersiniz...
(kısa oldu belki ama gecmis konumda ayrintilr var)
şimdiden destekleriniz icin tsk ederim kızlar
ben onu kaybetmemek icin hep adim atan taraf ben oldum oda bunu aliskanlik haline getirdi nasilolsa ben ondan kopamiyorum diye ve bu durumla beraber bana ilgisi falan azalmaya basladi biliyodum
onun hayatinda kendimi hep 2.planda gordum şikayet ettigim konularda hic takmazdi
bi gun yine cok sidetli tartistik ve kufur etti cok uzuldum ayrildim
cook rencide etti beni yeri geldi beni insan yerine koymadi
Eski konunu okudum... Bayagi bi sancili bir iliskiymis
Ve , suan birsey hissetmemen senin icin .
cok daha iyi demekki bittirmissin tamamen
Iliskinin son kirintilari kalmis onlarda gider zamanla..
ve cok dogru bi karar vermissin bittirmekle..
bir iliskide kendini degersiz hissediyosan
Ozaman bitirmeli insan.....
yazinin en basindaki o raht edis suresini 2 sene once aylarca ayri kalmistm ilk rht etti bi kc ay iyi geldi ama cokda uzulmustum dayanamamistim cok aci cekmistim simdi ozamnki gibi hissetmiyorum gorsmeyeli oldu baya gecnlerdede telde sonlandirdk inş onunuzdeki zamnlardada kotu olmam..ilk zamanlar böyle oluyor, eğer son zamanlarınız iyice monoton geçmişse ve sen içten içe sıkılmaya başlamışsan gerçekten derin birnefes aldığını hissediyorsun. bende öyle olmuştu. 4 seneye yakın ilişkimin ben kafada bitirip yeni birinden hoşlanmaya başlayınca.. ama sonradan çok koydu.
yeni flört ettiğim adam öncesinde tanıstığım biriydi baska sehirde okuyordu neredeyse 1 aya yakın telefon ve internet üzerinden başladı ben nasıl mutluyum eski sevgili aklıma bile gelmiyor oh be dünya varmış aşık oluyorum diyorum.. ta ki ilk buluşmaya kadar. adam elinde çiçeklerle hayalini kurduğum sekilde karsımda duruyor ama ben şoka girmiş gibi kitleniyorum bi an. boğazımda bi düğüm. onca yıldan sonra ilk kez baska bi adamın gözlerine bakıyorum. uzaktan kolaymış kızım diyorum içimden. o günü hala unutamam.
eve gelir gelmez telefona sarılıp O'nu aramıştım, çiçekleri bi kenara atıp.. ilk günler kolay gibi geliyor ama başka birine alışmak, alışkanlıklardan kurtulmak uzun süreli ilişkilerden sonra maalesef ki biraz zaman alıyor. o yüzden siz siz olun ilerde pişman olmamak için verdiğiniz kararın doğruluğundan emin olun
canım diger konunda zaten belli oluyor, bu iliskiyi ayakta tutmak icin cok emek vermissin ama nafile...
bu cocugun senin verdigin emegi haketmeyecek biri oldugu şu alıntıladıgım cumlelerinden belli oluyor zaten.
4yılını silip atamıyorsun ama ya omrunu boyle gecirecek olsaydın... hatta kendinden daha cok dusunmen gereken bir de bebegin olsaydı daha mı iyiydi.
daha gec kalmadan sonlandırmakla kendin icin en iyisini yapmıssın,
yeni hayatında aynen yazdıgın gibi "artık kendine kıymet ver"
bundan sonra hayatına sokacagın insanlar sevginin yanı sıra sana saygı duyan ve degerli oldugunu hissetirecek kisiler olsun.
Bu yaşadığın ilişki seni fazlasıyla yormuş olmalı ki rahata kavuşmuşsun... Zamanla eser kalmaz merak etme cnm...üzüntü yok sorgulama yok canimdan bir parca kopma yok hırs yok kin yok peki sevgi kalmismidir biyerlerde son ölü topragımıda kolay atabilirmiyim dersiniz...
(kısa oldu belki ama gecmis konumda ayrintilr var)
şimdiden destekleriniz icin tsk ederim kızlar
Bu yaşadığın ilişki seni fazlasıyla yormuş olmalı ki rahata kavuşmuşsun... Zamanla eser kalmaz merak etme cnm...
Bende aynı durumdayım ve ayrılma aşamasındayım, üstelik nişanlıyım... Geçen ayrıldık tamamen bitti, konuşarak, anlaşarak, aynı senin gibi hiçbişey hissetmiyordum, ne mutluydum, ne de kızgın.... Benimde kafamda acaba birgün özlermiyim ? pişman olurmuyum? düşüncesi vardı, sonra dayanamadım onun ilk adımıyla son bir sans verdim, sırf içimi rahatlatmak için, olmazsa yine olmasın... Ama şimdi bitsede pişman olmayacağımı anladım... Hayırlısı olur inş.ins cnm üzüntü faln yok ama tedirginlik var biraz bu hissizligim yerini özleme donusmedikce zor zamnlr gelmez Allahımn iznyle.. beni birazda şasirtan bu hissizlik.. tşkler
eski konumu dogru gozlemlemisn arkadasm cok emek verdim...
evlilik baska birseye benzemiyo iliskideki sorumlulugu tasiyamayan evlilikte tam bir hüsran olurdu.. bnde senin dedigin gibi yol yaknken bittirdim cunku birbirimize karsi tahamul kalmamisti..
ilk zamanlar böyle oluyor, eğer son zamanlarınız iyice monoton geçmişse ve sen içten içe sıkılmaya başlamışsan gerçekten derin birnefes aldığını hissediyorsun. bende öyle olmuştu. 4 seneye yakın ilişkimin ben kafada bitirip yeni birinden hoşlanmaya başlayınca.. ama sonradan çok koydu.
yeni flört ettiğim adam öncesinde tanıstığım biriydi baska sehirde okuyordu neredeyse 1 aya yakın telefon ve internet üzerinden başladı ben nasıl mutluyum eski sevgili aklıma bile gelmiyor oh be dünya varmış aşık oluyorum diyorum.. ta ki ilk buluşmaya kadar. adam elinde çiçeklerle hayalini kurduğum sekilde karsımda duruyor ama ben şoka girmiş gibi kitleniyorum bi an. boğazımda bi düğüm. onca yıldan sonra ilk kez baska bi adamın gözlerine bakıyorum. uzaktan kolaymış kızım diyorum içimden. o günü hala unutamam.
eve gelir gelmez telefona sarılıp O'nu aramıştım, çiçekleri bi kenara atıp.. ilk günler kolay gibi geliyor ama başka birine alışmak, alışkanlıklardan kurtulmak uzun süreli ilişkilerden sonra maalesef ki biraz zaman alıyor. o yüzden siz siz olun ilerde pişman olmamak için verdiğiniz kararın doğruluğundan emin olun