4. Tedavi hakkında yorumunuza ihtiyacım var. :(

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
2.129
4.279
133
Merhaba arkadaşlar. 2016 yılında 2 aşılamam negatif sonuçlandı. Kendiliğinden hiç hamile kalamadım.
2017 yılında 1. Tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı.
2018 yılında 2. Tüp bebek tedavim tuttu ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj oldum.
Bu yıl 3. Tüp bebek tedavimde yarın sonuçlanacak ama 10. Gün yaptığım beta hcg ye göre buda negatif.

Şimdi benim 1 tane 5. Gün embriyom var ama 2. Kalite ona bir şans vermelimiyim bilmiyorum. Ben hep taze transfer oldum negatif sonuç aldım bu dondurulmuş embriyo olacak. Ama aklım çok karışık. Uğraşmaya değer mi 2. Kalite 5. Gün embriyosuyla yoksa yeni bir tedaviye mi başlanmalı.

Tabii siz bilirsiniz ancak 2 yıl önceki tedavimde 3 embriyomuz oluşmuştu..ilk olarak dondurulmuş 2 adet 5.gün olanlar transfer edildi..negatif..sonrasında dondurulmuş 1 adet 6.gün embriyom transfer edildi..kimyasal sonuçlandı..o yüzden neyin nasıl sonuçlanacağını Allah bilir..insanlar o bir embriyoyu oluşturabilmek için dualar ediyor..ister yüzde yüz kaliteli densin, tutmayabiliyor..düşük kaliteli densin, tutabiliyor..siz kendi hissiyatınıza güvenin..

Merhaba arkadaşlar. 2016 yılında 2 aşılamam negatif sonuçlandı. Kendiliğinden hiç hamile kalamadım.
2017 yılında 1. Tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı.
2018 yılında 2. Tüp bebek tedavim tuttu ama 7. Haftada düşükle sonuçlandı kürtaj oldum.
Bu yıl 3. Tüp bebek tedavimde yarın sonuçlanacak ama 10. Gün yaptığım beta hcg ye göre buda negatif.

Şimdi benim 1 tane 5. Gün embriyom var ama 2. Kalite ona bir şans vermelimiyim bilmiyorum. Ben hep taze transfer oldum negatif sonuç aldım bu dondurulmuş embriyo olacak. Ama aklım çok karışık. Uğraşmaya değer mi 2. Kalite 5. Gün embriyosuyla yoksa yeni bir tedaviye mi başlanmalı.
[/QUOTE
Benim de ilk tüp bebek deneyimim negatifti taze transfer olmuştum bu 2.denemem 3 tane donduruldu ağustos 21 de transferim olcak nasipse ama vücut olarak dinlenmiş olmanın başarısı daha yüksek dedi doktorum o yüzden transferimi 1.5 ay sonra yapcak bence dondurulmuşun var olması avantaj transfer ol bence çünki her yumurta toplama aşaması bizi biraz daha yaş olarak ileriye atıyo buda hamilelik şansımızı zorluyo.Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için...

Tabii siz bilirsiniz ancak 2 yıl önceki tedavimde 3 embriyomuz oluşmuştu..ilk olarak dondurulmuş 2 adet 5.gün olanlar transfer edildi..negatif..sonrasında dondurulmuş 1 adet 6.gün embriyom transfer edildi..kimyasal sonuçlandı..o yüzden neyin nasıl sonuçlanacağını Allah bilir..insanlar o bir embriyoyu oluşturabilmek için dualar ediyor..ister yüzde yüz kaliteli densin, tutmayabiliyor..düşük kaliteli densin, tutabiliyor..siz kendi hissiyatınıza güvenin..

Köta embriyo dedikleri bile tutuyor biliyorum ama ne kendime güvenim kaldı ne kliniğe :( sürekli negatif almak psikolojik olarak çöküşe geçirdi beni. Farklı şeyler arayışındayım sürekli

Ne güzel sizin 2 tane varmış dondurulmuş. Inşallah pozitif sonuç alırsınız. Dondurulmuş bencede daha iyi tutma oranı daha yüksek ama korkuyorum bilmiyorum

İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun benimde dondurulmuşlar 2.kalite mesela ama yinede onları ilerde değerlendirme şansım var sil baştan tedavi çok yıpratıyo benide ilk tedavimde devlette hiç dondurulsun demediler bizimde cahilliğimize geldi araştırmadık 6 tane embriyom döllenmişti hepsi çöp oldu şimdi sil baştan başladık 3 tanesi donduruldu 1 tanesini transfer edicek 2 tanesi durcak bakalım nasip artık

Back
X