4 temmuza kendımı hazırladım fakat bel fıtıgım var :(

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
kızlar merhaba
3 düşük yaptım 3.sü biyolojık olarak atlattım diğer 2 si kürtajla vitamın sorunundan dolayı olmus meger düşüklerım neyse gelelım asıl meseleye
ben yemek yıyınce göbeğim hafif şişsin hemen bel agrılarım baslıyor 16 yasımda öğrendım bel fıtıgı oldugumu suan 22 yaş ve ben hamıle olmayı planlıyorum temmuzun 4ünde calısmaya baslamayı dusunuyorum fakat hamıle oldugumda yine işimde calısmayı dusunuyorum anlayacagınız bı yemek yiyince şişen göbek belimi etkılıyorsa 9 ay bebek tasımak acaba bel fıtıgı olan bırıne cokmu agır gelır fıkrı olan yada bunu yasayan varmı 9 ay yatmak zorunda kalan varmı aranızda ben yatmaktan cok korkuyorum cunku ısım kendı işim bırakmayı istemıyorum fıkrı olan varmı kızlar

Son düzenleme:
canım öncelikle bel fıtığın için doktorunla konuşsan, yani hamile kalmayı düşündüğünü, çalışmaya devam etmek istediğini bunun sorun olup olmayacağını sorsan...hem kadın doğum uzmanına hem de nöroşirurji uzmanı sanırım ilgileniyo bel fıtığıyla, öyle bi uzmana görünsen...ben eminim bunun bi çözümü vardır ama belki dediğin gibi işine devam etmen zor olabilir, belki dinlenmen gereken bi hamilelik olabilir. bu kısımda da senin önceliğin önemli olacak tabi...yani bebek mi yoksa işin mi senin için daha önemli... ama herşeyden önce böyle kendi kendine düşünüp üzüleceğine doktora danışman...

Back
X