• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4.umut denemesi

PINARY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
361
2
96
İstanbul
Bugün 4.deneme için doktorumdaydım.Muayene sonucu gayet iyiydi.Hiçbir sorunum olmadığı tespit edildi.(biliyorsunuz ki her deneme öncesi ultrasonla kist olup olmadığı kontrol ediliyor)
Doktorum kısa protokol uygulamaya karar verdi.Lucrin Ve Gonal-F ilaçlarına başladım.
Allah yardımcım olsun.Diliyorum bu seferkin de yüzüm güler.
Artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum,diliyorum.

:CüvCüv:

Son düzenleme:
Rabbim yüzünü bu zorlu yolda güldürsün inşallah... bunu sen ve seninle aynı yolda devam eden arkadaşlar için canı yürekten diliyorum... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug:

inş sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın. eğer o bebekler bizim için ve kendileri için hayırlıysa mutlaka dünyaya gelecekler. burda herkes benim kötü anlarımda destek verdi bana umudumu moralimi artırdı. sen de içini ferah, gönlünü hoş tut. herşey güzel olacak eminim

inşallah bebeğini kucağına alırsın canımm...rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

canım inşş son tedavin olur vee bebeişlerine kavuşursun.....rabbim bu yolda yürüyen herkese evlat nasip etsin en yakın zamandaa.....

Selam canim
Inseallah umudumuz melek olup gelsin
Rabbim evlerimizi senlendirsin Allahim yolumuzu acik etsin Kapali kapilarimiz acilsin
Mevlam hakkimizda hayirlisini versin inseallahhhh aminnnnzemuszemus

İnşallah bu son denemen olur canım ve hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun...

pınary seni 3. denemedede takip etmiştim.umutla çıktığın bu yolculuk umarım sonuncu olur..inşallah hayırlı sonuçlarını almak nasip olur...allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

pınary.......inşallah bu denemen son olur........bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum demekki........ bende 4.cü denemeyi bayramdan sonra yapmayı düşünüyorum.......hakkımızda hayırlısı olsun.......ALLAH inşallah bu kez yüzümüzü güldürür.......:dance:

Bugün 4.deneme için doktorumdaydım.Muayene sonucu gayet iyiydi.Hiçbir sorunum olmadığı tespit edildi.(biliyorsunuz ki her deneme öncesi ultrasonla kist olup olmadığı kontrol ediliyor)
Doktorum kısa protokol uygulamaya karar verdi.Lucrin Ve Gonal-F ilaçlarına başladım.
Allah yardımcım olsun.Diliyorum bu seferkin de yüzüm güler.
Artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum,diliyorum.

:CüvCüv:

inşallah kaderimiz de aynı olur canım :1hug:
neden öyle dersen senin o kontrole gittiğin gün , geçen sene 27 ekimde , ben de regl oldum ve 4. denememe başladık ertesi gün .. 28 ekim sabah neredeyse ilk uçakla ist.a uçtum .. ben orda eşim izmirde .. eşim sadece yumurta topanacağı gün geldi , transferde bile yoktu , h.içi olduğu için gelemedi .. transferin 4. günü izmire uçtum ..
24 kasımda soncumu almam gerekiyordu ama 23 kasımda , bir pazar sabahı , kanamam başladı ve herşey biiti , regl oluyorum sandım , hemen test yaptıracak hastane arayışına girdik ve nihayetinde oğluşumu kucağıma alacağımın ilk müjdesini aldık o gün ..
inşallah seni daha az adrenalinli bir süreç bekliyordur yerimseniben

inşallah kaderimiz de aynı olur canım :1hug:
neden öyle dersen senin o kontrole gittiğin gün , geçen sene 27 ekimde , ben de regl oldum ve 4. denememe başladık ertesi gün .. 28 ekim sabah neredeyse ilk uçakla ist.a uçtum .. ben orda eşim izmirde .. eşim sadece yumurta topanacağı gün geldi , transferde bile yoktu , h.içi olduğu için gelemedi .. transferin 4. günü izmire uçtum ..
24 kasımda soncumu almam gerekiyordu ama 23 kasımda , bir pazar sabahı , kanamam başladı ve herşey biiti , regl oluyorum sandım , hemen test yaptıracak hastane arayışına girdik ve nihayetinde oğluşumu kucağıma alacağımın ilk müjdesini aldık o gün ..
inşallah seni daha az adrenalinli bir süreç bekliyordur yerimseniben

inşallahhhhhhhhhhhhhh

cumartesi kontrolüm vardı.
gonalf istenilen tepkiyi vermiş.7 yumurtam oluşmuş,doktorum memnun kadı ve ilacı değiştiriyoruz dedi.
menegon'a döndü.ampul iğneler kalçadan yapılacak ve bunu 3 gün uyguladıktan sonra
muayeneye gideceğim tekrar
yani yarın doktorumdayım.

Back
X