H hllvvr Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Eylül 2025 1 0 1 32 23 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hllvvr #1 Merhabalar 4 yaşında oğlum var kreşe gidiyor ve çocuğumuzu tanıyamıyoruz eşim de ben de . Dışarıda bambaşka biri oluyor bizi asla dinlemiyor kural tanımıyor . YAni öğretmeninden şikayet almadık bu zamana kadar . Sizler neler yaşıyorsunuz?
Merhabalar 4 yaşında oğlum var kreşe gidiyor ve çocuğumuzu tanıyamıyoruz eşim de ben de . Dışarıda bambaşka biri oluyor bizi asla dinlemiyor kural tanımıyor . YAni öğretmeninden şikayet almadık bu zamana kadar . Sizler neler yaşıyorsunuz?
Honkiponkitorino ♌️🪄✨ Pro Üye 12 Ocak 2021 5.192 22.926 298 31 23 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi hllvvr #2 Benimki gitmiyor ama çevreden kötü davranışları çok kolay kopyalıyor. Merak ettim bende bekliyim şurada.
Benimki gitmiyor ama çevreden kötü davranışları çok kolay kopyalıyor. Merak ettim bende bekliyim şurada.