- 15 Ocak 2015
- 224
- 57
- 298
- 31
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Suan merak döneminde annesi.. düzgün bi şekilde anlatmak gerekio bence.. geçiştirmemek lazım diye düşünüyorumKonuda cok kafam karisik lütfen tecrubeli anneler yardim edin kizim 4 yasinda ve babasina devamli orda ne var die soruyor veya burasi gobekmi baba dio esimde bende ne dicemizi sasiriyoruz direk lafi degistiriyoruz sordugu zaman kafamiz cok karisik sizde boylrnildumu veya nasil anlattinz fikirlerinizi bekliyorum
Erkek bebek yokmu canım etrafında alt değiştirirken görse şimdi bunu savunmayanlar olur ama dr söylemişti erkek veya kız çocuğunuz varsa lütfen onlara karşı cinsi gösterin diye eğer görmezlerse ilerde merak duygusundan çok büyük şeylere yol açabilir demişti bunu normalleştirirse merak duygusu gider ileri dönemlerde bile acaba şu nasıl diye aklına gelmez demişti erkek çocuklarında bu ayıp kavramı görmesin yüzünden tecavüzcü olup çıkıyolar demişti ben haklı buldum tabi siz ne düşünürsünüz bilememKonuda cok kafam karisik lütfen tecrubeli anneler yardim edin kizim 4 yasinda ve babasina devamli orda ne var die soruyor veya burasi gobekmi baba dio esimde bende ne dicemizi sasiriyoruz direk lafi degistiriyoruz sordugu zaman kafamiz cok karisik sizde boylrnildumu veya nasil anlattinz fikirlerinizi bekliyorum
Nasil anlatcami kestiremiylrum cunku cok soru soran bi cocuk tikanio kaliyorum bi yerdr ve kinusmayi cok seviyor herseyi herkeze anlatiyor bu sefer baskasinada aybi soruyu sorar veya anlatikklarimi anlatir die cekiniyorum cnku yaoar biliyorumSuan merak döneminde annesi.. düzgün bi şekilde anlatmak gerekio bence.. geçiştirmemek lazım diye düşünüyorum
Malesef hic oyle kucuk yok etragimizdaErkek bebek yokmu canım etrafında alt değiştirirken görse şimdi bunu savunmayanlar olur ama dr söylemişti erkek veya kız çocuğunuz varsa lütfen onlara karşı cinsi gösterin diye eğer görmezlerse ilerde merak duygusundan çok büyük şeylere yol açabilir demişti bunu normalleştirirse merak duygusu gider ileri dönemlerde bile acaba şu nasıl diye aklına gelmez demişti erkek çocuklarında bu ayıp kavramı görmesin yüzünden tecavüzcü olup çıkıyolar demişti ben haklı buldum tabi siz ne düşünürsünüz bilemem
Inanin hic aklima gelmediÇiş yapılıyor oradan deseniz
Aklıma basit ve doğru cevap olarak bu geldi
Ozaman anlat annesi usturuplu şekilde :)Malesef hic oyle kucuk yok etragimizda
Yani yalan değil sonuçtaInanin hic aklima gelmedimantikli evet
Çok çok normal. Nasıl davranacağınızı bilmiyorsanız bi psikologtan yardım alın çünkü çocuklara erken yaşta cinsel eğitim çok önemli. Oradan buradan yanlış bilgiler öğrenmektense bizzat ailesinden öğrenmesi çok daha sağlıklı olacaktır.Konuda cok kafam karisik lütfen tecrubeli anneler yardim edin kizim 4 yasinda ve babasina devamli orda ne var die soruyor veya burasi gobekmi baba dio esimde bende ne dicemizi sasiriyoruz direk lafi degistiriyoruz sordugu zaman kafamiz cok karisik sizde boylrnildumu veya nasil anlattinz fikirlerinizi bekliyorum
özel bölgeleri oyuncak bir bebek üzerinde anlatabilirsiniz. Erkeklerde ve kadınlarda özel bölgeler vardır . göğüsler iki bacak arası popo ve dudak. bu organlara hiç kimse dokunamaz çünkü özel olduğunu anlatın. sen dokunursan da çok yanlış başkası sana dokunursa da çok yanlış olduğunu ve hemen size anlatması gerektiğini söyleyin.Konuda cok kafam karisik lütfen tecrubeli anneler yardim edin kizim 4 yasinda ve babasina devamli orda ne var die soruyor veya burasi gobekmi baba dio esimde bende ne dicemizi sasiriyoruz direk lafi degistiriyoruz sordugu zaman kafamiz cok karisik sizde boylrnildumu veya nasil anlattinz fikirlerinizi bekliyorum
idrar yapmak için kullanilan bi organ olduğunu söyleyin tuvalet egitimi almıştır zaten gozlerimizle goruruz ellerimizle dokunuruz buraylada çiş yaparız deyin ama vajina olarak söylemek lazimmi onu bilemedim sonra herkeze soyleyip anlatir büyük ihtimalleKonuda cok kafam karisik lütfen tecrubeli anneler yardim edin kizim 4 yasinda ve babasina devamli orda ne var die soruyor veya burasi gobekmi baba dio esimde bende ne dicemizi sasiriyoruz direk lafi degistiriyoruz sordugu zaman kafamiz cok karisik sizde boylrnildumu veya nasil anlattinz fikirlerinizi bekliyorum
dokunursa yanlış demesinde mikrop kaparsin desin illaki dokunacakmis cunki keşfetmek içinözel bölgeleri oyuncak bir bebek üzerinde anlatabilirsiniz. Erkeklerde ve kadınlarda özel bölgeler vardır . göğüsler iki bacak arası popo ve dudak. bu organlara hiç kimse dokunamaz çünkü özel olduğunu anlatın. sen dokunursan da çok yanlış başkası sana dokunursa da çok yanlış olduğunu ve hemen size anlatması gerektiğini söyleyin.
başkasının cinsel organına dokunmaktan bahsetmiştimdokunursa yanlış demesinde mikrop kaparsin desin illaki dokunacakmis cunki keşfetmek için
sen dokunursanda cok yanlış deyincebaşkasının cinsel organına dokunmaktan bahsetmiştim
haklısınız yanlış telafuz etmişimsen dokunursanda cok yanlış deyince
Evet benm cekincemde o cunku herseyi hemen anlatiyo bakkalda birini gorse hemen kinusan anlatan cinsdenbaşkasının cinsel organına dokunmaktan bahsetmiştim
Bunlarin hepsini biliyor tabikide ogrettim kendisinde biliyo erkek kiz ayrimi var ama o manada yok anlatabiliyomuyum bilmiyorum ama evet kiz erkek ozel blgeler biliylruz ama erkek olarak bilmiyo haliyle o soruyu soruncada ben zor durumda kaliyorum dedigim gibi cok sorunsoran cok konuskan herkeze soran konusan oldugu icin ben bunu bu sekilde acikca soyleyemiyorum bilgi paylasimini cok seviyo cunkuÇocuğunuza kendi vücudunu öğretmediniz mi? Cinsiyet farkını bilmiyor mu? Kızların özel bölgesiyle erkeklerin özel bölgesi farklıdır yavrum, orası babanın özel bölgesi, çiş yaptığı yer tıpkı seninde olduğu gibi, kimsenin özel bölgesine dokunulmaz ve bakılmaz, kimsede senin özel bölgene dokunamaz ve bakamaz, annen baban dışında….yanında annen yada baban varken doktor muayene edebilir yalnızca diyeceksiniz bu kadar yani. Dahada sormaya devam ederse bunları biraz daha büyüyünce anlatabilirim sana diyip konuyu kapatacaksınız. Cevap vermemek geçiştirmek çok çok yanlış. Çocuk doğal ve sağlıklı bir merak yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?