4 yaş hikaye kitap önerisi

ilfa53

Hayırlısı 🤲 F🩵M #
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
2.385
1.663
333
Rize
Merhabalar forumda biraz gezindim ama bulamadim oğlum 4 yaşında hikaye kitaplarını çok seviyor özellikle komik içerikli olunca daha çok seviyor şimdi kardeşi olucak kitap önerisi istiyorum kızlar

Bir kitap alışverişi sitesine bakıp kitaplara göz gezdirebilirsiniz. Yayınevi, kitap ismi aklımda değil ama kitaplar içinde arama yapabilirsiniz, bulursunuz

İçerikler güzel çıkmıyor anlatıldığı gibi direk tavsiye istiyorum öyle çok aldım yayın evlerinden

İş bankası yayınlarının ilk okuma seti kategorisi kitapları var. Büyük boyutlu ve resimli kitaplar. Şimdi siz okursunuz okula başlayınca kendisi okur. Köpük ile pıtır mıydı neydi en son onu almıştık sanki

Teşekkür ederim bakarım dediklerinize

Is bankasi yayinlarinda cok guzel kitaplar var. Fiyatlari da cok pahali degil. Kendi magazalarindan alirsan da is kartlarina eksta indirim yapiyor.

Is bankasi yayinlarinda cok guzel kitaplar var. Fiyatlari da cok pahali degil. Kendi magazalarindan alirsan da is kartlarina eksta indirim yapiyor.
Kendi mağazasından hiç almadım ya bakarım sitesine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…