4 Yaşına Yeni Giren Yeğenim Beni Sevmediğini Söylüyor :(((

bu yaşda çok normal benim kızımda 4 yaşına girecek oda bazı kişilere öyle davranıyor hatta özellikle çok sevdiklerine kızdığı kıskandığı zaman seni sevmiyorum diyor , gerçekten sevmedikleri kişilere nötr oluyorlar zaten tepkisiz :) dert etmeyin kendinize

İnşallah dediğiniz gibi olur aRkadaşlar.dün barıştık ama bakalım devam ettirecek mi ciddiye almayacağım bundan sonra canımı sıkmayacağım dediğiniz gibi.bakalım bebeği öğrenince ne yapacak !!

minik kuşum hastaymış :((( annesi hamileliğimden dolayı ona yaklaşmamamı söyledi ailecek grip olmuşlar ara soğuyacak görüşemicezzzz

belki de eşimden bile kıskanıyor olabilir çünkü oyun oynarken hala sen gelin ol ben de damat olayım diyor genelde kuzum benim.

muhtemelen eşinizden kıskanıyordur tam oeidipal dönemi bir okuyun derim eğer bilmiyorsanız muhtemelen sizi karşı cinsten rol model alıyordur, eşinizden çekiniyor mu peki :)

muhtemelen eşinizden kıskanıyordur tam oeidipal dönemi bir okuyun derim eğer bilmiyorsanız muhtemelen sizi karşı cinsten rol model alıyordur, eşinizden çekiniyor mu peki :)

evet eşimi hem çok sever hem de ne söylese yapar biraz çekinir mesela bana karşı kaba davrandığında eşim 'benim karıma o şekilde davranma Batuhan ' dediği zaman yaptığı şeyden vazgeçer.biraz çekiniyor ondan çok sevmesine rağmen eşime karşı hiç inatlaşması veya negatif bir davranışı olmaz.

Kuzucuğumla aram düzeldi çok şükür.bu öylesine bir geçici dönemmiş demek ki çok seviyorumm onu minik kuşum :54:

6,5-7 yaşında erkek yeğenim var,çok yaramazdır..
Anneme falan çok asabilikleri olmuştur,annesi ile birbirimizi sevmediğimizi bilir..Malesef 3 yaşlarındayken,yanında istemeden girdiğimiz diyaloğa bile şahit olmasına rağmen,yeğen olarak ilk göz ağrım ile Allah a şükür hiç bir kalp kırıcı diyoloğum olmadı (MaşAllah)
O kadarda agresiftir bazen,ama hala derken bile ses tonu kırılır,incedir..Bir kez bile 'seni sevmiyorum' dediğini duymadım şükürler olsun..ama bu ileride büyüdükçe,annesinin gazıyla vs 'seni sevmiyorum' demeyecek anlamınada gelmez.

Diyeceğim;

Kafasına esmiştir,takmıştır çocukluk aklı desem..Sanmıyorum ya.
Muhtemelen etraftan sizinle ilgili olumsuz birşey duydu,yada olumsuz bir anlayışa çekti bilmeden yavrucak.
Burada annesinin devreye girmesi gerekiyor..
'Halan seni çok seviyor,halana böyle davranma vs' gibi kelimelerle çocuğunu yumuşatmalı.

Bende hamileydim kısa bi süre önce..Yeğenim sadece kuzenini kıskanır ama asla fevrileşmez bize karşı..Dediğim gibi anneme baya bi agresifleşebilir,can acıtıcı lafları vardır..Halalar tatlı olur,siz sabır edin,sizi sevmemesi söz konusu olamaz bence.

Son düzenleme:
iki hafta sürdü çok üzülmüştüm ama geçti Allaha şükür muhtemelen bakıcısı benim hakkımda olumsuz şeyler söyledi günahını almak istemiyorum ama bana öyle geliyor.çünkü yeğenim bana çok düşkündü ne zaman gitsem bakıcısını kovar benimle baş başa kalmak isterdi .kıskandı kadın galiba işini elinden alacağım mı sandı acaba .yine de bilemiyorum dediğiniz gibi kesin biri bişey söyledi.yoksa kendi başına onu demeyi akıl edemez.

Back
X