Davranış Bozuklukları 4 yaşındaki kızımın sevgi gösterisi

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

sedaemin

Unutmak! İşte en iyi intikam..
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
308
31
118
Selam kızlar. 4 yaşında ve 1 yaşında 2 kızım var. Büyük olan bugünlerde durduk yere gün içinde birçok kez sevgi gösterisinde bulunuyor. Öpmeler, sarılmalar, seviyorum demeler. Evet çok güzel birşey ama durup dururken yapması tuhaf geliyor. Küçüğümü kıskanıyor acaba diyorum ama inanın ona daha çok özen gösteriyoruz ailece. Sizde aynı şeyleri yaşayan varmı. Yada bir fikri olan.

Ne guzwl iste kiymerini bilin bir arkadasmim oglu 5 aylik kardesine vuruyor yalnz brakamayr kadin koltuktan flan atyr bazem opiyr bazen operkem isiryr ina hep byle gder

Kızım dört ay sonra üç yaşına girecek.bu aralar aynı şeyleri yaşıyorum.anıden sarılmalar öpmeler sanki aylardır görmemiş beni ...bir sevgi seli oluyor bırden .sanırım buda bır süreç tadını çıkaralum.

Aynı benim kızım benim kızımda 4 yaşında ve durup durup annem canım annem seni çok seviyorum diyip sarılıyor. Saçlarımı okşuyor , Banada bazen doyamıycakmıyım acaba çocuğuma diye bir his geliyor moralim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…