4 Yaşındaki kızımla yapabileceğim aktivitelerle ilgili yardım lütfen

azraozden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
4
0
16
İstanbul
Merhabalar

Benim 3 buçuk yaşında bir kızım var ve hem onu hem de beni mutlu edebilecek bazı aktivitelerden faydalanmak istiyorum. Bazı Avm ler bu yaş grubu çocuklar için çok güzel eğlenceler tertipliyor. Onlara götürüyorum. Ama artık aynı yerlerden sıkıldı sanki. Sizin önerileriniz varsa duymak ve öğrenmek isterim. Beni bilgilendirirseniz sevinirim. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorum ama avrupa yakasına da geçiyorum Her iki yaka da olur.

merhabalar,

benim de 4 yaşında bir oğlum var; ben de anadolu yakasında oturuyorum. biz AVM gezmeyi pek sevmiyoruz; aşağıda bizim beraber yapmaktan hoşlandığımız aktiviteleri sıraladım:

- haliç kıyısında rahmi koç müzesine gitmeyi çok seviyoruz; hem kapalı hem de açık alanda görülebilecek bir sürü güzel şey var; ayrıca nostaljik tren turuna da çocuklar bayılıyor

- miniaturk (tabi hava eğer güzelse çünkü açık alanda)

- istanbul modern in çocuklar için çok güzel aktiviteleri oluyor; onları takip ediyoruz. internette programı oluyor.

- vapurla boğaz turu; yaz-kış yapılabilir bir aktivite, vapurdan gördüğümüz saraylar bahçeler ve hisarla alakalı kendimiz masallar uyduruyoruz; eğlenceli oluyor.

- küçükyalı sahilde retto cafe diye bir yer var; içeride çocuk aktiviteleri oluyor. sabah kahvaltısı da fena değil.

- her sene mutlaka bir avm bahçesine medrano sirki geliyor; biz hiç kaçırmıyoruz iki defa üstüste gittiğimiz bile oldu.

şimdilik aklıma bunlar geldi; başka birşey gelirse yine yazarım.
iyi eğlenceler,

Paylaşımlarınız çok güzel hepsine de bayıldım. Özellikle güzel havalarda çok fazla alternatif var. Teşekkür ederim bu söylediklerinizi kızımla değerlendireceğim.

Bu arada biz de retto cafenin müdaviniyiz :) neredeyse 2 haftada bir gideriz. Kızım çok seviyor orayı.:)

slm şuan tiyatro mevsimi çocuk oyunlarına götürebilirsin eğlenceli olabilir :_)) kışın çocuklarla zaman geçirmek zor oluyor benimkide bir oyundan anlama yaşına gelse :_)

Back
X