Buyur bir çocuk ölümü daha
4 yaşındaki bebe eşcinsel diye mi öldürüldü yaniel kadar çocuk, eşcinsel olsa ne olacak ki, Hey güzel Allahım.
Allahım4 yaşındaki çocuk... ve bir anne miymiş bunu yapan... Allah'ım
onu anlamıştım, lakin mesajlaşmalarda annesinin sözlerini görünce , onun bu işte ortak olduğuna yanıyorum ben .... nasıl yapabilir bir anne bunu ?sanırım erkek arkadaşı yapmış, bi de bunlar türedi,
erkek arkadaş, gayet rahat sevgilisinin çocuğuna şiddet uygulayabiliyor, tr de de bu tip haberler çok çıkıyor
Ya aslında birazcık okumayı öğrensek çoğu şeyi halledeceğiz de.....
4 yaşındaki çocuk tam merak çağındadır. etrafında değişik ne varsa sorgular , merak eder , uygulamak ister..
gerek bebeklerle de oynar , gerekse annesinden ruj araklayarak makyaj da yapar.. gerçekten hemen kötüye yormak cehaletten kaynaklı..
benim erkek kuzenim küçükken abla bana makyaj yap diye tuttururdu , neydi derdi , birilerini taklit etmek.. şimdi okulda piyeslerde görev alıyor , seviyor oyunculuğu , taklidi...
böyle haberler gördükçe insan sinirleniyor vesselam...
mune bu çok büyük bi korku sanırım, ben çevremde de görüyorum, 3-4 yaşındaki erkek çocuk, eline bi bebek aldı mı, ya da pc de bi kız giydirme gibi bi oyun açtı mı baba kıyameti koparıyor, belki çocuk modacı olacak yaw, ne bu aşırı tepki,
hatta neden kız ayı aldın diye kızanıda gördüm, ama çocuk o kadar masum ki o anne ayı diyo sarılırken
Barsaklarındaki deformasyon nasıl oluşmuş ben onu anlamadım
chess,
inanamıyorum bu insanlara, korkmasınlar birşey olmaz, benim kız uzun süre tabancayla oynadı, ortaokul çağındaysa voleybol da oynadı futbol da, olsa benim kız olurdu, yok yani tut ki eşcinsel ne olacak dünyanın sonu mu?
Öyle herşeyden korkmasınlar, eline barbi bebek aldı diye eşcinsel olmaz oğulcukları, eşcinsellik hormonal birşeydir, çok panikliyorlarsa çocuklarını azarlayacaklarına gidip bir uzman görüşü alsınlar
bizim memlekette kız erkeksi olursa sorun yokta, erkek fenimen olursa yandı
ve tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiş olmayım ama bu zaten 4 yaşında belli olmaz herhalde:26:
Ya aslında birazcık okumayı öğrensek çoğu şeyi halledeceğiz de.....
4 yaşındaki çocuk tam merak çağındadır. etrafında değişik ne varsa sorgular , merak eder , uygulamak ister..
gerek bebeklerle de oynar , gerekse annesinden ruj araklayarak makyaj da yapar.. gerçekten hemen kötüye yormak cehaletten kaynaklı..
benim erkek kuzenim küçükken abla bana makyaj yap diye tuttururdu , neydi derdi , birilerini taklit etmek.. şimdi okulda piyeslerde görev alıyor , seviyor oyunculuğu , taklidi...
böyle haberler gördükçe insan sinirleniyor vesselam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?