4. Yazışım :) yardımm

öncelikle Allah bagislasin Bebeğinizi:)
İnşallah olmaz diyelim o halde. Bebek kontrollerini sırasında doktora tekrar sorabilirsin canım sıkma canını. Olur veya olmaz daha önce yaşadığın için yatkin da olabilirsin bunları sana söyler. Şuan burda doktor yok veya yaşamış birine denk gelmen şu saatte Zor olabilir sağlıklı cevabı yine de bu işi meslek edinenlerden alabilirsin.
Çok saol cnm tabi en gzl bilgi doktor da ben yaşamış olan var mı veya çevresinde o amaçla sordum :)

Hamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendim
Benim sol bacagimda sadece bi bölge sismisti hatta sag bacagimdan kalın görünüyodu sol bacagim. En cokta geceleri uyutmazdi agri. Gece kalkip bacagima masaj yaptigimi bilirim. Bana magnezium eksikligi demisti doktor magnezium kullanmama ragmen faydasi olmamisti. Dogumdan sonra agri fln kalmadi

Eşimin bacağı tromboza oldu ,kan sonuçları iyi çıkmadı ,eşim zayıf sağlık sorunu olmayan birisi genetik dendi doktoru eğer kızınız korunma hapı kullanıyorsa derhal bıraksın tehlikeli dendi ,kızımın kan değeri normal çıktı şükür .....Biz bunu yasadık.......kendi doktorunuzla tetaylı konuşmanız bilgi almanız lazım onlar sizi aydınlatır geçmiş olsun

Bu hamilelikte yasanan damar tikanikligi bacak agrisi hatta bacaktaki kemiklerede basinc agri yapiyormu? Eger oyleyse benim sol bacagimda hamileligimde sık sık oldu dogumdan sonra gecti
Hamilelik esnasında birşey anlamadım doğum sezaryen oldu ayağa kalktım bacak ağrısı oldu bmde ameliyattan sandım 15 gün sonra falan şiddettli ağrı şişme öyle öğrendim

Benim sol bacagimda sadece bi bölge sismisti hatta sag bacagimdan kalın görünüyodu sol bacagim. En cokta geceleri uyutmazdi agri. Gece kalkip bacagima masaj yaptigimi bilirim. Bana magnezium eksikligi demisti doktor magnezium kullanmama ragmen faydasi olmamisti. Dogumdan sonra agri fln kalmadi
Tıkanıklık olsa hemen anlaşılır dı zaten ben varis çorabı kullanım 3 ay ayağım havada yattım öylelikle şiş kalmadı Allah kimseye göstermesin

Eşimin bacağı tromboza oldu ,kan sonuçları iyi çıkmadı ,eşim zayıf sağlık sorunu olmayan birisi genetik dendi doktoru eğer kızınız korunma hapı kullanıyorsa derhal bıraksın tehlikeli dendi ,kızımın kan değeri normal çıktı şükür .....Biz bunu yasadık.......kendi doktorunuzla tetaylı konuşmanız bilgi almanız lazım onlar sizi aydınlatır geçmiş olsun
Teşekkür ederim

Derdini anlatani icini dökmek isteyenini fikir almak isteyenini anlatacak kimsesi olmayani anlarimda, canım benim biz nerden bilelim doktor ne güne duruyor yahu?

17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı

geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz
Tabi bunu doktorunuzla tekrar tekrar görüşün
Ama o hamilelik böyle oldu diye bence aynını yaşayacaksınız diye bir kaide yok
Genede bu işin erbabına sormanızı hamile kalmadan öneririm, şifalar dilerim.....

17 yaşında doğum yaptım 15 gün sonra sol bacakta damar tıkanıklığı çıktı tedavi gördüm 5 yıl oldu ikinci hamileliğim de de bu şekilde olur mu acaba bilginiz varmı
doktora sormadın mı bu olasılığı?
Biz nereden bilelim olur mu olmaz mı?
İnşallah olmaz ama.

Olabilir. Gebelik pihtilasmaya yatkin bi ortam olusturur vucutta cunku. Demekki senin genetik yatkinligin da var. Ikisi birlesince tikaniklik olmus. Diger gebeliklerinde de olabilir.

senin pisikolojin bozulmuş.benimde benzer bi durumum olmuştu.ilk çocuğum rahtsızlanmıştı ikinci çocukta aynı olacak diye çok ağlamıştım.

Bir tanidigim Böyle bir rahatsızlık gecırmiş. Doğumdan sonra az daha bacağını kaybedıyormus. O ıkıncı gebelıgınden sonra yasamış bu olayı.
İlk gebeliği ve doğumunda bir problem yaşamamış.
Doktorla tekrardan görüşmeniz en mantıklısı. Belkı gebelik süresince yada doguma az bır Zaman kala bir ilaç verir.

Bu niye oluyor ki? Resmen yağ mı tıkıyor?

Eğer öyleyse sarımsaklı bir kür var onu deneseniz? Hamile değilseniz yani. Sarımsak ve limonla yapılan bir karışım. Netten bir bakın.

Beyin damarlarında tıkanıklık olan bir tanıdığıma doktor tavsiye etmiş; çok faydasını gördü kendisi

Keşke 4 kez buraya yazip medet ummaktansa bir doktora gorunmeyi tercih etseydiniz. Eminim daha saglikli bilgi alirdiniz...

Back
X