4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Apolline_mn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
19
3
1
35
Arkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.

Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu son zamanlar uzaklığında verdiği rehavetle çok kavga eder olduk. Ben deli gibi seviyorum ilk gün ki gibi ama o benden o kadar çok uzaklasmistiki onun hayatında bi anlamın kaldığını zannetmiyordum artik tek bi mesaja beni saatlerce günlerce muhtaç ediyordu.

Biz gerçekten sevdik ve ilişkiye girdik bekarertimi düşünmeden ona verdim. Evlenecektir nasıl olsa. Ama umdugum gibi olmadı hicbir şey o kadar tükenmiştir ki ona rağmen 1 hafta önce ben seve seve ayrıldım o da bana zaten kal demedi son mesajımda da aşağılık bi kız gibi gözükmemek icin ben her şeyi kendi rizamla yaptım pişman değilim dedim ustu kapalı o konuya dikkat çekmek için oda hakkım helal olsun vs tarzı konuş o konuyu anmadi bile.

Simdi ne yapmam lazim evet kendi rizamlaydi ama sevgisizlige ilgisizliğe dayanamadım kalmak yuzsuzluktu bu durumda asla ama asla bu konu yuzunden barismak istemiyorum sirf mecburiyetten ama erkek dediğin adam dedin sahip çıkmaz mi napcaz bu konuyu diye bile sormadi sonumuz nolur bilmiyorum ama ilerde ya başkasıyla evlenirsem kafam çok karışık nolur yardim edin...

Yediğimiz hurmalar sonra tırmalıyo böyle.. madem önem verdiğiniz bi şey bekaret neden nikahsız birlikte olursunuz bilmem ki..

Bekarete önem veemeywn bi adamla evlenceksiniz.. veya diktiren.. yahut adet günü ilişkiye giren bile var.. neler okudu bu gözler.. çözümler tükenmiyo.. minareyi çalan kılıfı da hazırlıyo :))

kücük bi yerdee yasıyorsan bekaret sorun oluyor fakat büyük sehirde yasıyorsan takma olan olmus

Yediğimiz hurmalar sonra tırmalıyo böyle.. madem önem verdiğiniz bi şey bekaret neden nikahsız birlikte olursunuz bilmem ki..

Bekarete önem veemeywn bi adamla evlenceksiniz.. veya diktiren.. yahut adet günü ilişkiye giren bile var.. neler okudu bu gözler.. çözümler tükenmiyo.. minareyi çalan kılıfı da hazırlıyo :))
Küçüktüm belki de aklım havadaydi o zamanlar insanin gözüne perde iniyo simdi olsa asla ama işte...

severek isteyerek birlikte olmuşsun. nasılsa evlenecektik diye düşünmek fazla hayalperest bir düşünce değil mi? millet nikaha 1 gün kala bile vazgeçebiliyor neyin garantisi var ki?hele ki sen henüz nişanlın bile olmayan birine nasıl bu kadar ümit bağladın? artık olan olmuş, şu saatten sonra sadece yoluna bakacaksın. evliliğe gelince, bekarete önem vermeyen erkekler de var. öyle biriyle hayatını birleştirirsin zamanı geldiğinde.

Küçüktüm belki de aklım havadaydi o zamanlar insanin gözüne perde iniyo simdi olsa asla ama işte...
Hepimiz büyük küçük hatalar yapıyoruz.. önemli olan bundan sonrası.. bunu bi tarafa atın şimdilik.. hayatınızı kazanıp yoluna sokmaya bakın.. illa ki size uygun biri karşınıza çıkacaktır.. zamanında bi hata yapmış namus sadece 2 bacak arasında değildir diye düşünen..

Herkesin düşüncesi bir değil bu konu yetiştirilme tarzı farklı ortamlar farklı bu soruyu sordugunuza göre sizin için önemli bi konu babanizdanmi cekiniyosunuz evleneceginiz kişiden mi bilmiyorum ama evleneceğiniz kişiyle önceden konussaniz aciklasaniz geniş görüşlü biriyse sorun etmeyecektir sonrasindan emin olarak adim atarsınız en azindan

O konuyu napariz diye sormasi ne demek ki?
Napilabilir yani olmus bitmis sonucta ikiniz de istemissiniz.
Birlikte gidip diktirmeyi mi planliyordunuz?
Bekaretim gitti diye degil sevistim diye bakin olaya. Kimseye de bunun hesabini vermek zorunda degilsiniz. Her kez kendi totosuna baksin dönüp de

onu demeyin bunu demeyin. e ne diyelim biz?
ne dememizi istersin?
olmuşa çare var mı? gidin diktirin madem bu kadar önemli bekaretiniz.
'bekaretimi ona verdim' de ayrı bi saçma cümle.
yaş kaç bu arada?
bide o çelişkilisiniz ki; bekaret gitti, sevgili gitti diye panikle yazdınız galiba. bi diyosunuz çok iyidik diye bi diyosunuz ki hiç bi zaman tam uyuşmadık.

neyse, dedipim gibi yapıcak bişey yok.

"Sahip çıkmak" ne demek acaba. Sen kendine sahip çıkabilirsin, bunun için birine ihtiyacın yok. Bunu idrak etmekle başlayabilirsin. Yaşandı, güzeldi ama bitti. Ortada adama sorumluluk yükleyecek birşey yok. Siz de demişsiniz ikimiz de hazır hissettik yaşadık diye. Bu bakış açısı ile devam edin lütfen.

Bekarete bu kadar anlam yüklemeyin. Yükleyecekseniz de evlenmeden birliktelik yaşamayın.

Bu ülkeden kaçmak istiyorum:işsiz:
Denemelisin :rapci:

A Apolline_mn
Bunu bir eksiklik olarak görme
Kendini hazır hissetmiş isteyerek yaşamışsın
Karşındaki adamdan çözüm üretmesini bekleme
Bundan sonra hayatına alacağın kişi bu konuda sana saygı duyacak karakterde olmalı
Buna dikkat edersen ileride sorun yaşamazsın:KK51:

Back
X