4 yıldır görüşmediğim arkadaşım

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
şimdi kısadan anlatayım çocukluk arkadaşım içimi dışımı bilen kardeş gibi sevdiğim
herşeyde aynı fikirde olduğumuz arkadaşım
4 yıl önce zorla kaçırılarak evlendi sevgilisiydi ama zamansız ve ailesinin istemediği biridi
anneside problemli biri ve çok karıştı ortalık 3 ay karakol köşelerinde sorgulanmaktan bir hal olmuştum
annesi beni suçladı hep ama ben annesinden daha çok destek oldum bu zamanlarda ona
annesi benden nefret etti
hep beni kötülemiş arkadaşıma yalan ve iftiralar atarak falan aramızı bozdular tabi ben psikolojik bunalıma girdim
okul değiştrdm birdaha kimse ile arkadş olmamaya yemin ettim olmadımda
şu an ikimizde evliyiz ve benm gerçek hayatta başka hiç samimi arkadaşm dostum yok
biz bu kızla barıştık ben bir fırsatını bulup kendimi ona anlattım
o da 3 yıldır benim ona kendimi anlatmamı beklemiş
hep benim bildiğim ilksah suçsuzsa neyapar ne eder bulur beni kanıtlar kendini die düşünmüş
1 yıldır falan görüşüoruz annesi hala izin vermio tabi görüşmemize
zaten ayrı şehirlerde olduğumuzdan hep telefonla konuşuoruz

bebeği oldu
bayramda ziyaretine gideceğim
bir hediye almak istiyorum bebeğine ve ona ama çok özel bir hediye olsun
yani unutulmayıp uzun yıllar yok olmayacak birşey olsun istiyorum
bu konularda yetenekli bayanlar vardır illaki aramızda
önerileriniz ne olabilir nasıl bir hediye alayım ya da yaptırayım çok çok farklı birşey istiyorum

Ben bu konularda yetenikli değilimdir ama yinede fikrimi yazmak istedim :)

Eskiden çekilmiş resimleriniz varsa, onları anı defteri gibi yapıp resimlerin kenarına o güne ait notlar düşerdim, en sonunada ayrı geçmiş 4 yılda onsuz neler yaşadığımı anlatırdım ::) Bence ağlarsınız duygu dolu olur hep saklar

Yada İkinizin resmini çerçeveletip hediye edebilirsin :)))

Bebeğede klasik kıyafet , battaniye fln alabilirsin.

Eğer size gerçekten güvenseydi, kendinizi ona ispatlamanızı beklemezdi.. Sizi arar-iletişime geçer birde sizin ağzınızdan duymak isterdi.
Dostluklara inanmıyorum. Çok geçici.

............

Bebek sepeti hazırlayabilirsiniz maddi anlamda sıkıntınız yoksa..İçine farklı ihtiyaçlardan oluşmuş eşyalar koyup güzelce süslersiniz. Hayırlı olsun bebeği.

hediye mediye almadm iyiki de almadım arkadaşlık yalanmış sildim gitti
4 yıldır silemediğim arkadaşım artık bitti benim için
siz siz olun
kendinizden başka kimseye güvenmeyin

hayırdır ne oldu da bitti falan diyorsun hediye düşünürken

Back
X