4 yıllık bir ilişkim çalıştığım iş yerinde beraber çalıştığımız benden bir yaş küçük bir çocuk var. Arkadaş olduk dost olduk onunla.O da eski sevgilisinden dertliydi .Boş vakitlerde iş yerinde dertleşiyorduk arkadaşça.Hayatımda biri olduğunu biliyor ve evlilik arifesinde olduğumuzu da biliyordu.Yani hayatımdaki insandan haberi vardı.Farklı duygular hissettiğini söyledi.Ne bileyim iyi biriydi.Onun kırılmasını üzülmesini hiç biri zaman istemedim.İkimiz arasında bir şey olamayacağını defalarca söyledim ona.O kadar masumdu ki insanın gerçekten vicdanı rahatsız oluyor.İnsan kendinde hatayı arıyor.Bir ümit mi verdim diye.Bunu ona da söyledim.Sonuçta hayatımda biri olduğunu biliyor ve onunla aramızda bir şey düşünemeyeceğimi düşünmesi gerekiyordu.Erkek arkadaşımla aramızda problemler vardı.Bu ilgi alaka da tam üstüne geldi.Bende ona karşı bir şey hissetmeye başladım sevgi değildi emindim bundan.Sadece erkek arkadaşımla aramda olan problemlerden dolayı bir ilgi mi diyim ne diyim bilemedim.Sizde bayansınız anlarsınız beni.İlgiyi çok seviyoruz.Çok anlayışlı bir insandı.Erkek arkadaşım öyle değil.Yapma etme gitme.Ama her şeye rağmen onsuz yapamıyordum.Her neyse biz bu işyerindekiyle dışarda da görüşmeye başladık ama arkadaşça.Olaylar gelişti sevgili gibi olduk onunla.Ama erkek arkadaşımla ilişkimizi bitirmedik.Ama ben her gün arama artık bitti deyip duruyordum.Biraz da inat öbür taraftan da ilgi tabi.Sonra ben hatamı anladım ve erkek arkadaşıma geri döndüm.Ve işyerinde arakadaşım peşimi bırakmadı ben seni çok sevdim seni bırakamam ailemden çok değer verdim sana bir sürü şey.Bitti artık arama dediysem de bir anlamı olmadı.Dün erkek arkadaşımın cep numarasını aramış ve herşeyi anlatmış biz sevgiliydik diye.Bugün buluştuğumuzda anlatacaktım ona olanları sen bunu gerçekten yaptın mı en güvendiği insan bendim kendinden beklerdi de benden beklemezdi bunu.Ayrılacak benden kaldıramam bunu dedi ama düşünmek istiyorum dedi.4 yıllık ilişkimi çöpe attım.Ben napacağım şimdi.Diğeri de peşimi bırakmıyor. Namusumsun seni ona bırakmam diyor.Bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.Erkek arkadaşımı çok seviyorum.Onu kaybetmek istemiyorum.