• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık bir ilişki ve acı son

vglmzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
13
0
86
Kocaeli
4 yıllık bir ilişkim çalıştığım iş yerinde beraber çalıştığımız benden bir yaş küçük bir çocuk var. Arkadaş olduk dost olduk onunla.O da eski sevgilisinden dertliydi .Boş vakitlerde iş yerinde dertleşiyorduk arkadaşça.Hayatımda biri olduğunu biliyor ve evlilik arifesinde olduğumuzu da biliyordu.Yani hayatımdaki insandan haberi vardı.Farklı duygular hissettiğini söyledi.Ne bileyim iyi biriydi.Onun kırılmasını üzülmesini hiç biri zaman istemedim.İkimiz arasında bir şey olamayacağını defalarca söyledim ona.O kadar masumdu ki insanın gerçekten vicdanı rahatsız oluyor.İnsan kendinde hatayı arıyor.Bir ümit mi verdim diye.Bunu ona da söyledim.Sonuçta hayatımda biri olduğunu biliyor ve onunla aramızda bir şey düşünemeyeceğimi düşünmesi gerekiyordu.Erkek arkadaşımla aramızda problemler vardı.Bu ilgi alaka da tam üstüne geldi.Bende ona karşı bir şey hissetmeye başladım sevgi değildi emindim bundan.Sadece erkek arkadaşımla aramda olan problemlerden dolayı bir ilgi mi diyim ne diyim bilemedim.Sizde bayansınız anlarsınız beni.İlgiyi çok seviyoruz.Çok anlayışlı bir insandı.Erkek arkadaşım öyle değil.Yapma etme gitme.Ama her şeye rağmen onsuz yapamıyordum.Her neyse biz bu işyerindekiyle dışarda da görüşmeye başladık ama arkadaşça.Olaylar gelişti sevgili gibi olduk onunla.Ama erkek arkadaşımla ilişkimizi bitirmedik.Ama ben her gün arama artık bitti deyip duruyordum.Biraz da inat öbür taraftan da ilgi tabi.Sonra ben hatamı anladım ve erkek arkadaşıma geri döndüm.Ve işyerinde arakadaşım peşimi bırakmadı ben seni çok sevdim seni bırakamam ailemden çok değer verdim sana bir sürü şey.Bitti artık arama dediysem de bir anlamı olmadı.Dün erkek arkadaşımın cep numarasını aramış ve herşeyi anlatmış biz sevgiliydik diye.Bugün buluştuğumuzda anlatacaktım ona olanları sen bunu gerçekten yaptın mı en güvendiği insan bendim kendinden beklerdi de benden beklemezdi bunu.Ayrılacak benden kaldıramam bunu dedi ama düşünmek istiyorum dedi.4 yıllık ilişkimi çöpe attım.Ben napacağım şimdi.Diğeri de peşimi bırakmıyor. Namusumsun seni ona bırakmam diyor.Bana bir akıl verin ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.Erkek arkadaşımı çok seviyorum.Onu kaybetmek istemiyorum.

Benim aklım olsa kendi hayatımı düzene sokcam :)

Zamana bırak diyeyim en iyisi, zaman göstersin neyin doğru neyin yanlış olduğunu ..

herşey çok taze birşey yapma bekle. :16:

Kusura bakma ama hala seni bırakmam diyosa bu cocuk cok sanslısın.
Yerinde olsam çok pişman olurdum yaptıklarımdan, aldığın vebalin farkındamısın?
Niye görüşüyosun onunla bu işin arkadaşcasımı var yahu burda gelsen konu açsan erkek arkadaşım böyle görüşmüş diye bütün kk cocugu topa tutarız.
Bence ikisininde hayatından uzak dur ve azcık ilgi ugruna kimsenin ahını alma.
Veya adam gibi dur düşün eger iş yerindeki cocuk senin için değerliyse acıkca erkek arkadaşınla konuş digerini ise zamana bırak.
Şu anda erkek arkadaşına sadece vicdan yapıyosun sevsen bunların hiçbiri olmazdı.

Doğru söylüyorsun ama ben dostluğa arkadaşlığa çok önem veririm.Eğer onu tanımayıp direk bana duygularını bilsem hayatta yaklaşmazdım uzak dururdum.Ama hayatımda biri olduğunu bile bile sevmesi madem sevdin kalbine göm o zaman.

hayatinda 4 yillik biri varsa dostlugun arkadaslıgın seviyesini iyi ayarlaman gerekiyor ki yukarda ilgisinin hoşuna gittiğini itiraf etmişsin.
Sana selamı sabahı kes diyen yok ama erkek arkadasın böyle bsy yapsa bu kdr anlayışlı olabilirmiydin merak ediyorum?
Hala kendinde hiç suc bulmaman da ayrı bi çelişki ztn
Neyse bu konuya daha fazla yorum yapmayacagım sinirlerim zıpladı.
Allah yardımcın olsun

Evet zor bir süreç. Herkes farklı sınanıyor. Erkek arkadaşınızdan çok kendinize karşı dürüst olun. Senelerin bi anlamı yok bende 6 yılımı harcadım sonuç hüsran

hayatinda 4 yillik biri varsa dostlugun arkadaslıgın seviyesini iyi ayarlaman gerekiyor ki yukarda ilgisinin hoşuna gittiğini itiraf etmişsin.
Sana selamı sabahı kes diyen yok ama erkek arkadasın böyle bsy yapsa bu kdr anlayışlı olabilirmiydin merak ediyorum?
Hala kendinde hiç suc bulmaman da ayrı bi çelişki ztn
Neyse bu konuya daha fazla yorum yapmayacagım sinirlerim zıpladı.
Allah yardımcın olsun

Ben kendimde suç yok demiyorum doğru söylüyorsun ama ilişkide inişler çıkışlar olunca ve onun baskıcı tavırları kısa bir süre değil 4 yıl bir insanla birlikte oluyorsun bu kolay birşey değil kaybedince değerini daha iyi anlıyorsun. İş yerinde ki arkadaşımla da öyle dostlukla mesafeliydik ama karşındakinin acı çektiğini görünce bu bayanların anaç tavırları ortaya çıkıyor.Bu çok başka bir :43:şey ne deseniz haklısınız.Ne diyim.:43:

Evet zor bir süreç. Herkes farklı sınanıyor. Erkek arkadaşınızdan çok kendinize karşı dürüst olun. Senelerin bi anlamı yok bende 6 yılımı harcadım sonuç hüsran

Gerçekten çok farklı bir durum yaşamayan bilemez.Ben çok büyük konuşuyordum çevremde duyunca büyük konuşmamak gerekiyormuş.4 yılda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.Çok zor onu kaybetme düşüncesi.:43:

Açıkcası erkek arkadaşını aldatmışsın farkındasın zaten,bir macera yaşamışsın kendince,bedeli ağır olmuş yapacak bişi yok,sana güvenmez bu saatten sonra haklı olarak..

Açıkcası erkek arkadaşını aldatmışsın farkındasın zaten,bir macera yaşamışsın kendince,bedeli ağır olmuş yapacak bişi yok,sana güvenmez bu saatten sonra haklı olarak..

Aldatmak değil aslında onunla herşey bitmiş gibiydi bir sinir bir hırs şimdi daha iyi anlıyorum ve çok pişmanım.Bir şansı hakettiğimi düşünüyorum.:43:

4 yıllık ilişkiniz öyle böyle devam etmiş eğer sizin için erkek arkadaşınız çok önemli olsaydı ve gerçekten sevseydiniz başka bi erkeğin azıcık ilgisinden etkilenip 4 yılınıza yazık etmezdiniz.Kusura bakmayın rencide etmek değil ama çok hatalısınız her ilişkide sorunlar olur durgun olunduğu zamanlar olur sizin probleminiz vardır yada 4 yıllık beraberlik yaşadığınız erkek arkadaşınızın problemi vardır biraz soğuk davrandı diye hemen başkasının ilgisine koşmak mantıksız böyle başka bi erkeğe derdinizi açıklamak yerine erkek arkadaşınıza bu durumu belirtseydiniz soğuk davranıyosun bu benim hoşuma gitmiyo yada sorun neyse düzeltmek için çabalasaydınız burada ne yapmalıyım bile demeniz yanlış ikinci bi ilişki biraz ilgi ile gelen yanlış bir ilişkiymiş gerisini düşünmek size kaldı duygularınız ve kalbiniz size ne yapmanız gerektiğini doğru olarak söyler hoşçakalın..

Seni suçlamayacağım.Dümdüz baktığımız zaman evet etik değil.Ama bir duygu geçişi yaşamışsın.Belli ki ilişkinde birşeyler kırmış,eksik kalmış,o boşluk anında diğer taraftan gelen ilgi,sıcaklık kafanı karıştırmış.Doğru birşey mi hayır değil.Ama şu da bir gerçek,her doğru da insanı haklı veya mutlu etmiyor.Arkadaş olarak başladığın kişi de biraz fazla bağlanmış.Kişiliğinde melankoliklik veya şıpsevdilik olabilir.
Bence biraz kendinle kal.Durgunlaşsın zihnin.Ondan sonra yoluna devam et.Kimle olmak istiyorsan.Hee şu da bir gerçek.İlla ikisi arasında bir tercih yapmak zorunda değilsin.Yürümüyorsa bırak gitsin.

Aynı şeyi senin sevgilin yapsa şuan bu konu coşmuştu sevgiline edilmeyen küfür kalmamıştı.

Kendin etmiş kendin bulmuşsun.Yine de 4 yılın hatrına belki sevgilin seni affeder pişman olduğunu göster ona ve hırs yaptığını bu yüzden aldattığını anlat.

Yine de sevgilin seni affetse bile senden soğur hatta o da gün gelir seni aldatır ve sen de susmak zorunda kalırsın.Bunu iyi düşün.

Bi de şu var biz kadınlar aldatma konusunda çok beceriksiziz sen ne diye o çocuğa sevgilinin numarasını verirsin ki?Bi hata yapmışsın bari eline yüzüne bulaştırmasaydın.

Sizin erkek arkadasiniza yaptığınız şeyi bana da bes yıllık sevgilim yaptı öğrenince de yalvarmalar yakarmalar ama sonuç büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Affettim ve beni yine aynı kızla aldattı. Sizi yargılamak istemem ama size yıllarını vermiş birini bir boşluk anında ne kadar kolay hiçe sayabiliyorsunuz hiç empati kurdunuz mu? Bence kendi iyiliginiz için eski ilişkiyi sürdürmeyin o bir daha size guvenmeyecek ve sizde kısa ve heyecanlı olan ilişkiyi unutamayacaksiniz

Back
X