4 yıllık evlilik bir cocuk ve boşanma

elfecede

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
6
3
1
36
anlaşamıyoruz olmuyor mekanık bir adam var yanımda şiddet te var bakmayın catr catır yazıyorum yasadıklarımı yasamayanlr çok anlayamaz ....bu arada doğum gunumdu bugun saolsun eşim hıc atlamaz düşünür küçükte olsa gonlumu almayı bılır demeyi çok isterdim yediğim dayaktanmıdır bilinmez sacmalıyorum bazen doğum gunume yakışır bi kutlama oldu diyelimm(dıkkat şiddet içerir).... birde bugun çok hastydım çocuguma corbasını yapacak halim yoktu iyiyim dedim gitti ....dışarda cok beyfendii kibar yalnız gizllk esas ...neysee boşanmak istiyorum cocugu bahane etme istesen boşanırsın demeyin nolur uzun zamandır sabrımı zorluyorum tek düşüncem cocugumun babam deyişi henüz 2 yaşına bile grmedi boşandıgımızda ben ankaraya eşim ıstanbulda klcak yani ben ankarada ailemin yanına gidince... nasıl görcek kızım babayı iyi nbi koca değil ama genel olaak ilgili (cocugun yanında kapıyı yumrulamak cılgınca bagırmakta var ve yavrum cok korkuyo o zamanlarda ne kadar uzak tutmaya calışsamda malesef eşimin bana bagrmasından ve hareketlerinden korkuyor haliyle yazarken bile içimm paramparca) sakn oldugu zamlarda oyunlar oynar parka gder güzel vakit geçirrler .. boşansam ayda yılda bir babasını görcek .suan bile srekli babayı soran bi çocuk nasıl yapcam bilmiyorum mantıken boşanmak cocugumun huzurlu bir ortamda yetştrmrk ama kızım ne hisseder en kötü hali bile onun eşimin yasattıgı korkudan iyimidir,,,,,ailem banada kızımada kapısını acar ama ben artık oraya sıgdırabılırmıyım kendımı... cocuklu ve bosanmıs ılk ben olmayacagım elbette dunyanında sonu değil ama boşanmıs annelerden ozellikle yorum bekliyorum

Allah yardımcın olsun bacım, çocuk için sürdürüyorsan bu evliliği emin ol o kavga ortamında büyümesi psikolojisini daha kötü etkileyecektir, bekara karı boşaması kolay derler oyüzden ben olsaydım diye başlayan bir cümle kuramıyorum ne desem bilemedim... Güçlü olmaya çalış, Allaha dua et o sana yolunu gösterir.

Gözlerinize perdemi indi anlamıyorum hakikaten
Bu adam ne koca nede iyi bir baba

Sakinken herkes parka götürür çocuğunu bu onu iyi baba yapmaz.
Komşunun oğluna ver o bile götürür, gezdirir, oyun oynatır gelir.
Çocuğun yanında kapı yumruklayıp, bağırıp çağırmak ne ya?
Çocuk büyüyünce parka gittiğini değil bunları hatırlayacak biliyor musunuz?
Annesinin nasıl babasından dayak yediğini, hatta büyük ihtimal kendisinin de yiyeceği dayakları?

Bu adamın damarına basmadan boşanmaya çalış. Kadın cinayetlerine yenisi eklenmesin nolur.
Kendini kandırma, iyi baba değil, kızın büyüyünce onu da dövmeyeceği ne malum??

Seni anlıyorum. Bende boşandım. Fiziksel şiddet haricinde her şey vardı bizde. Oğlumda babaya bir o kadar düşkundu. Hala daha öyle. Bazen zorlansamda bu konuda iyi ki boşanmışim. Ben mutluyum çocuğumuda elimden geldiğince mutlu edebiliyorum diyorum. Kaygılarında haklısın. İnan ki boşanip bir düzen oturtunca hepsi geçiyor. Mutlu olursunuz inşallah.

Size sunu gonul rahatliyla soyleyebilirim. Cocugunun yaninda siddet icerikli eylemlerde bulunan bir baba olmamasa da olur. Arada bir gorur. Parka da siz cikarirsiniz. Baska bir is yaptigi yok zaten. Hemen dolar boslugu.

Ya siz cocugunuz olmayan once bi bireysiniz. Once X oldunuz, sonra es, sonra anne. Neden annelik yonetiyor simdi hayatinizi? Bende anneyim. Cok hassas bi anneyim hatta. Ama cocugum bosanmami engelleyemez bu durumda.

ewliligi bitirmek kolay deil burdan oyle yap boyle yap demesi cok basit. sonucta o bir baba bakalim cocugundan ayrilabilecekmi siddet tabikide dogru deil bence bi biskologa gidin ewliligi kurtarmaya calisin.

Size sunu gonul rahatliyla soyleyebilirim. Cocugunun yaninda siddet icerikli eylemlerde bulunan bir baba olmamasa da olur. Arada bir gorur. Parka da siz cikarirsiniz. Baska bir is yaptigi yok zaten. Hemen dolar boslugu.

Ya siz cocugunuz olmayan once bi bireysiniz. Once X oldunuz, sonra es, sonra anne. Neden annelik yonetiyor simdi hayatinizi? Bende anneyim. Cok hassas bi anneyim hatta. Ama cocugum bosanmami engelleyemez bu durumda.
Çok doğru sanırım bunca yıkım bende ozguven sorunuda oluşturdu artık kendimin değerli olduğunu bıle düşünemiyorum çok acı ...

Ben senin kızın gibi büyüdüm kavgalar dövüşler kapıların vurulması bağışlar
Ve yorganin altında ağlayarak uyumaya çalışmak
Bosanmalarini çok isterdim, ancak evlenerek kurtuldum o evden ama hala olayları stresi ailece yaşıyoruz

ewliligi bitirmek kolay deil burdan oyle yap boyle yap demesi cok basit. sonucta o bir baba bakalim cocugundan ayrilabilecekmi siddet tabikide dogru deil bence bi biskologa gidin ewliligi kurtarmaya calisin.
ailecek sorunları var eşimde kardeşleri de sinir hapları kullnıyor... eşim hapların kendine ıyı gelmediği için bıraktı...kayınvalidem geceye doğru bize geldi ağlamaklı anlattı anlattıı kayınpederimin yaptıklarıyla eşimin yaptıkları aynı ve eşim hiç sevmez babasını annesine yaşattıklarından dolayı... sevmediğin baban gibisin.... bi nevi annesinin intıkamını benden bizden alıyor galiba

Harika bir yorum tebrik ederim. Kadın dayakları yesin dursun ama uğraşsın yuvasını bozmasın dimi? Yarın öbür gün adam kızını da dövmeye başlar ama olsun yuva kolay kurulmuyor nasılsa. Allah sizin gibilere akıl fikir versin.
Konu sahibi lütfen boşanın bu adam berbat biri ne iyi bir koca ne iyi bir baba. Kızın anlayacak yaşa geldiğinde nefret edecek babasından en azından sizi öyle görmesin dışarda görüşsünler.

Back
X