- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
-
inşallah canım ruyada gibiyim nasıl bi his bu inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyuHamilesin canım kan vermekte fayda var belli ikinci çizgi :')
inşallah Allah razı olsun aminBariz hamilesin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
çok teşekkür ederim amin sanırım sonucu alana kadar rahat edemicem :)teste göre hamilesiniz tebrik ederim.
yarin kan sonucuda pozitif çıkar umarım.
sağlıklı hayirli bir evlada kavusursunuz insallh:)
aminn inşallah canım en kısa zamanda duyarsın: )Darısı bizlere inşallah <3
çok sağol teşekkür ederim canım rabbim sizede nasip etsin inşallah kan sonucumu da aldım hamileyim gercektencañim adına çok seevindim. bak meleğinin zamanı gelmiş. sağ salim kucağina al inşallah. tebrik ediyorumm. bizlerede dua et. bizede nasip olsun birgün böyle çift çizgiler
ohhhh hadi çooooookkkkk sevindimmmmçok sağol teşekkür ederim canım rabbim sizede nasip etsin inşallah kan sonucumu da aldım hamileyim gercekten
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese inşallahhadi hayırlı olsun canım inşallah bebişini sağlıklı sihhatli kucağına alırsın
Allah gönlüne göre versin canım.Ayyy masallah ya bende tup bebek tedavi asamasindayim insallah bu mujdeyi verebilirim
Amin canim Allah razi olsunAllah gönlüne göre versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?