4 yillik iliskim anlasamamaktan bitti.

colcicegii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
1
0
1
32
Son bir kac aydir anlasamiyorduk ben ne soylesem her seyi yanlis anliyordu. Yine tartistik ve yine kavga ettik. Bana yine bagirdi cagirdi kalbimi kirdi. Benim hicbir sucum yokth. Bende bunun uzerine 2 gun mesaj atmadim. O da hicbir sey yazmadi dusunmek icin firsatim oldu. Mesaj atip ayrilmak istedigimi ona karsi olan sevgimin azalmadigini ancak anlasamadigimiz icin ayrilmamizin ikimiz icinde hayirli olacagini dusundugumu yazdim. O da sen kafanda iki gundur bir seyler kurmussun eger bitirdiysek bir daha barismycagimizi bir daha olmayacagini soyledi ve yolun acik olsun dedi. Halbuki bundan onceki tartismalsrimizda her seferinde anlasamadigimizi soyleyen oydu kimyamiz uymuyo bizim diyen oydu. Benim her soyledigimi yanlis anlayan da oydu. 5 gundur ayriyiz twitter whatsapp profil fotografi ikimizin olan fotografiydi hala degistirmedi. Instagramda fotograflarimiz var hala silmedi. Bende silmedim. Hemen silmem dogru olur mu kizlar? Ve de kendime engel olamiyorum heryerden ne yapmis etms diye takip ediyorum bu huyumdan nefret ediyorum

Sosyal medya hesaplarını kontrol etme konusunda yalnız değilsin. Biz kızlar hafiye gibi olduğumuz için yıllar yollar geçse bile merakımızdan kontrol ederiz.

Fotoğrafları silme olayına gelirse, tamamen bittiyse silebilirsin bence. Ama formaliteden değil kafanda bittiyse :}

takip etmesek aslında nasıl da güzel olacak. ama elinde değildir biliyorum.

silmek istiyor musun? yani yazdığından tam anlayamadım, sen bu adamı geri istiyor musun yoksa o fotoğrafları profilinden silip kurtulmak mı istiyorsun?

her iki şekilde de silerdim senin yerinde olsam.
sildiğimde çıldırır gelir çünkü.

barışmak istiyorsam alırım,

istemiyorsam da bittiğini net şekilde anlatırım.

tabii erkeklerin karakterleri az da olsa farklılaşabiliyor. umarım en iyi şekilde mutlu olacağın şekilde olur her şey

Mesaj atarak ayrilmak kadar kotu bir davranis yok. Çok çok kirici.

Eğer ayrılmak niyetindeyseniz silin. Ama konusuruz anlasiriz dersen bekle zamana birak.

Ayrilik konusunda kararliysan eger fotograflari sil tabiki. Ama barisma umudun varsa yada emin degilsen yüzyüze konusun derim..

Sosyal medyadaki fotoğraflardan önce düşünmeniz gereken başka bir şey yok mu sizce de?
Bu kararı 2 gündür size mesaj atmamasının hırsıyla mı yoksa düşünüp taşınarak mı verdiğiniz gibi mesela..

Dört senelik bi ilisliyi mesajla bitirmek olmamis... Anlasamiyorsaniz ask ve sevgi yetmez, iliski birbirini tanimak icindir zaten... Dönüsü yoksa gercekten silin fotolari, heryerdende engelleyin...ama banada karsilikli inatlasma gibi geldi...

4 yıllık ilişki bir defada bitmez, tecrübe konuşuyor.
Gerçekten anlaşamıyorsanız birkaç defa daha ayrılıp barışacaksınız,en son bir taraf pes edecek.nefret edecek,bıkacak ve gerçekten işte o zaman bitecek.
sosyal medyadan fotoğraflar da silinecek,zırt pırt kontrol etmekte..
Hatta ve hatta biriniz ya da her ikiniz bir başkasından hoşlanmaya dahi başlayabilir.
tecrübe konuşuyor demiş miydim?

Anlaşamadığını farkedip ilişki bitiren ender kızlardan olduğun için öncelikle tebrik ederim. Bu forumda, yüzüme tükürdü yarapbi şükür dedim, beni öldüreceğini söyledi beni nasılda seviyor, günde 5 posta dövüyor boşanmalımıyım, bakmayın beni aldattığında aslında bana çok aşık tarzı insanları görmekten sinir sistemim felç olmuştu. Takip etmek isteğin doğal evet ama bunu yapmamak için arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir, kendine zaman ayır, hobi kurslarına yazıl, yeni insanlarla tanış çevreni genişlet.. Olmayacak duaya amin demektense, kendine daha hayırlı dualar bul. Akıp giden zamanı geri getiremezsin, mutluluğu ıskalama

Evet ben de bu söylediklerine katılıyorum. Bunun haricinde senin de anlaşamadığın için mi yoksa bir hırsla mı ayrıldığını iyi düşünmen lazım. bir de mutlaka eğer bitecekse bile karşılıklı konuşup ayrılmak daha sağlıklı.

Eger gercekten anlasamiyorsaniz , ve geri donusu yok diyorsan her yerden silmen senin ve onun acindan daha iyi olucak...

Ama yok ben kesin geri donerim diye bakiyorsan olaya tabiki bekle...

Karşılıklı konuşulabiliyorsa bile biraz olsun anlaşılabildiğinin bir göstergesidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…