- 2 Kasım 2014
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi colcicegii
-
Son bir kac aydir anlasamiyorduk ben ne soylesem her seyi yanlis anliyordu. Yine tartistik ve yine kavga ettik. Bana yine bagirdi cagirdi kalbimi kirdi. Benim hicbir sucum yokth. Bende bunun uzerine 2 gun mesaj atmadim. O da hicbir sey yazmadi dusunmek icin firsatim oldu. Mesaj atip ayrilmak istedigimi ona karsi olan sevgimin azalmadigini ancak anlasamadigimiz icin ayrilmamizin ikimiz icinde hayirli olacagini dusundugumu yazdim. O da sen kafanda iki gundur bir seyler kurmussun eger bitirdiysek bir daha barismycagimizi bir daha olmayacagini soyledi ve yolun acik olsun dedi. Halbuki bundan onceki tartismalsrimizda her seferinde anlasamadigimizi soyleyen oydu kimyamiz uymuyo bizim diyen oydu. Benim her soyledigimi yanlis anlayan da oydu. 5 gundur ayriyiz twitter whatsapp profil fotografi ikimizin olan fotografiydi hala degistirmedi. Instagramda fotograflarimiz var hala silmedi. Bende silmedim. Hemen silmem dogru olur mu kizlar? Ve de kendime engel olamiyorum heryerden ne yapmis etms diye takip ediyorum bu huyumdan nefret ediyorum
Anlaşamadığını farkedip ilişki bitiren ender kızlardan olduğun için öncelikle tebrik ederim. Bu forumda, yüzüme tükürdü yarapbi şükür dedim, beni öldüreceğini söyledi beni nasılda seviyor, günde 5 posta dövüyor boşanmalımıyım, bakmayın beni aldattığında aslında bana çok aşık tarzı insanları görmekten sinir sistemim felç olmuştu. Takip etmek isteğin doğal evet ama bunu yapmamak için arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir, kendine zaman ayır, hobi kurslarına yazıl, yeni insanlarla tanış çevreni genişlet.. Olmayacak duaya amin demektense, kendine daha hayırlı dualar bul. Akıp giden zamanı geri getiremezsin, mutluluğu ıskalamaSon bir kac aydir anlasamiyorduk ben ne soylesem her seyi yanlis anliyordu. Yine tartistik ve yine kavga ettik. Bana yine bagirdi cagirdi kalbimi kirdi. Benim hicbir sucum yokth. Bende bunun uzerine 2 gun mesaj atmadim. O da hicbir sey yazmadi dusunmek icin firsatim oldu. Mesaj atip ayrilmak istedigimi ona karsi olan sevgimin azalmadigini ancak anlasamadigimiz icin ayrilmamizin ikimiz icinde hayirli olacagini dusundugumu yazdim. O da sen kafanda iki gundur bir seyler kurmussun eger bitirdiysek bir daha barismycagimizi bir daha olmayacagini soyledi ve yolun acik olsun dedi. Halbuki bundan onceki tartismalsrimizda her seferinde anlasamadigimizi soyleyen oydu kimyamiz uymuyo bizim diyen oydu. Benim her soyledigimi yanlis anlayan da oydu. 5 gundur ayriyiz twitter whatsapp profil fotografi ikimizin olan fotografiydi hala degistirmedi. Instagramda fotograflarimiz var hala silmedi. Bende silmedim. Hemen silmem dogru olur mu kizlar? Ve de kendime engel olamiyorum heryerden ne yapmis etms diye takip ediyorum bu huyumdan nefret ediyorum
Evet ben de bu söylediklerine katılıyorum. Bunun haricinde senin de anlaşamadığın için mi yoksa bir hırsla mı ayrıldığını iyi düşünmen lazım. bir de mutlaka eğer bitecekse bile karşılıklı konuşup ayrılmak daha sağlıklı.4 yıllık ilişki bir defada bitmez, tecrübe konuşuyor.
Gerçekten anlaşamıyorsanız birkaç defa daha ayrılıp barışacaksınız,en son bir taraf pes edecek.nefret edecek,bıkacak ve gerçekten işte o zaman bitecek.
sosyal medyadan fotoğraflar da silinecek,zırt pırt kontrol etmekte..
Hatta ve hatta biriniz ya da her ikiniz bir başkasından hoşlanmaya dahi başlayabilir.
tecrübe konuşuyor demiş miydim?
Evet ben de bu söylediklerine katılıyorum. Bunun haricinde senin de anlaşamadığın için mi yoksa bir hırsla mı ayrıldığını iyi düşünmen lazım. bir de mutlaka eğer bitecekse bile karşılıklı konuşup ayrılmak daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?