- 2 Kasım 2014
- 1
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi colcicegii
Son bir kac aydir anlasamiyorduk ben ne soylesem her seyi yanlis anliyordu. Yine tartistik ve yine kavga ettik. Bana yine bagirdi cagirdi kalbimi kirdi. Benim hicbir sucum yokth. Bende bunun uzerine 2 gun mesaj atmadim. O da hicbir sey yazmadi dusunmek icin firsatim oldu. Mesaj atip ayrilmak istedigimi ona karsi olan sevgimin azalmadigini ancak anlasamadigimiz icin ayrilmamizin ikimiz icinde hayirli olacagini dusundugumu yazdim. O da sen kafanda iki gundur bir seyler kurmussun eger bitirdiysek bir daha barismycagimizi bir daha olmayacagini soyledi ve yolun acik olsun dedi. Halbuki bundan onceki tartismalsrimizda her seferinde anlasamadigimizi soyleyen oydu kimyamiz uymuyo bizim diyen oydu. Benim her soyledigimi yanlis anlayan da oydu. 5 gundur ayriyiz twitter whatsapp profil fotografi ikimizin olan fotografiydi hala degistirmedi. Instagramda fotograflarimiz var hala silmedi. Bende silmedim. Hemen silmem dogru olur mu kizlar? Ve de kendime engel olamiyorum heryerden ne yapmis etms diye takip ediyorum bu huyumdan nefret ediyorum