• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim bitti 1 haftadır ayrıyız yardım edermisiniz

bir daha yalvarma. tek yapman gereken bu. yalvardıgın halde olmuyorsa daha ne yapacaksın geriye bir sey kalmamıski. burada yalvardıgın icin kisiligine kotu soz soyleyenler olmus yalvarmanin kendisi olumsuz cagrisim yapan bir eylem oldugundan hakli olabilirler ama cokta kulak asma. sadece bir daha yalvarma bak bu kısmı al kendine. sonucta bu senin kisiliginin hayat boyu bi parcasi degil olmak zorundada degil sadece yasadigin soka karsi bir tür tepkiydi ve bir daha o tepkiyi vermemeye calis.

Annesi beyin ameliyatı olmamış. Burun ameliyatı hayati önem taşıyan bir ameliyat değil. Sizin ilişkiniz bitti artık eski sevgilinizin annesinin ameliyatıyla ilgilenmeyin kendinizi komik duruma düşürürsünüz. Zaten o ayrılmış bide yalvarmışsınız 🙄 Bu saatten sonra hiçbir şey yapmayın mümkünse. Unutmaya çalışın.

bir daha yalvarma. tek yapman gereken bu. yalvardıgın halde olmuyorsa daha ne yapacaksın geriye bir sey kalmamıski. burada yalvardıgın icin kisiligine kotu soz soyleyenler olmus yalvarmanin kendisi olumsuz cagrisim yapan bir eylem oldugundan hakli olabilirler ama cokta kulak asma. sadece bir daha yalvarma bak bu kısmı al kendine. sonucta bu senin kisiliginin hayat boyu bi parcasi degil olmak zorundada degil sadece yasadigin soka karsi bir tür tepkiydi ve bir daha o tepkiyi vermemeye calis.
Yalvarmak yani 4 senelik ilişkiyi saçma bişey için bitirmemelisin dedim şans istedim bunun için ısrar ettim Yinede yalvarmak oluyor dimi

Yoluma bak.
Sen unuttukca o dönecektir gerçekten seviyorsa.
Döner diye beklemeden yap planlarını
Yalnız kalma
Aktiviteler bul
Kiskandirmaya çalışma
Yok ol tamamen
Varlığın sıkmış demek ki yokluğunu denesin bakalım.

Sana öyle değer veren biri çıkar ki yaşadığın 4 senenin eziyetlerini unutursun
Daha gençsin yazım tarzına göre bütün hayatın bu adama yalvarmakla mı geçecek beni aldatır mı diye kafayı yer zehir olur hayatın
Ama boşa yazıyorum ararsın

Yalvarmak yani 4 senelik ilişkiyi saçma bişey için bitirmemelisin dedim şans istedim bunun için ısrar ettim Yinede yalvarmak oluyor dimi

bunun gibi daha kim bilir neler dedin ikna etmek için tahmin edebiliyorum. kolay değil öyle uzun ilişkiyi bi çırpıda bitirmek heleki ayrılan kişi karşı tarafsa daha sancılı olabiliyor. ikna etmek icin soyledigin seylerin tamamı birlesince evet yalvarmak oluyor maalesef

kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Hayır yazma bir erkeğe de lütfen yalvarma. Sonra üzülen biz oluyoruz. İnan ki kendi yaşamına odaklandığın zaman öyle güzel unutuyorsun ki karşına çok iyileri çıkıyor. Yeter ki kendini sev kendin için yaşa. Unutma kimse seni senden çok sevemez. Sen kimseye yalvaramazsın hele seni terk eden bir adama hiç yalvaramazsın. Adam tamam barışalım der sonra sürekli aynı döngü ayrılır senin yalvarmanı bekler. Belki evlenirsiniz yine aynı şey olur sürekli seni bırakmakla tehdit eder. Nasıl olsa bu kadın beni bırakamıyor bana muhtaç diye düşünür ve her şeyi yapar.

Neden yalvarıyorsunuz? Yalvarıp geri döndürdüğünüz ilişki sizi ne kadar tatmin edecek?

Böyle yaparsanız sizi cepte görür.Önüne bakar,gözüne birini kestirirse ona gider,baktı birini bulamıyor siz zaten ceptesiniz size gelir.

Ama bunun yerine rest çekerseniz kaybetme korkusu olur ona göre davranır

kendisi ayrılmak istedi ayrıldık yalvardım barışmadı bile. Annesi 2 gün oldu burnundan ameliyat oldu sizce yazıp annesinin nasıl olduğunu durumunu sormalımıyım yardımcı olurmusunuz.
Kendi ayrılmak istemiş.
bence artık ne annesine ne birşeyine yazı yaz.

Back
X