- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
- Konu Sahibi Nevbaharim
Çok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....