- Konu Sahibi sekerpare39
-
Bugün yine gittik açılma Sancı falan Yok dedi perşembeye kadar olmazsa perşembe suni Sancı vericez dedi.
Merhaba hanımlar 40 haftamı doldurali 2 gün oldu dün doktorda nst girdim 20 dk 3 Sancı çıktı ama açılma yoktu doktor eve git sancıların artarsa gece gel dedi olmazsa yarın sabah hazırlığını yap doğum çantani al gel ama sabaha kalmaz bu sancıyla dedi. Gece hafif sancılarım oldu ama sık olmadığı için sabahı bekledim sabah da kahvaltımi yaptım duş aldım doğum çantamız gittik hastaneye ancak doktor açılma varmı diye baktı açılma Yok dedi o sancıyla açılma olur diye bekliyordum ben dedi. Şimdi eve git haftasonu Sancın artar veya suyun gelir falan acile gel dedi yine de olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi. Ben kendimi hep normal doğuma hazırladım erken bile bekliyorduk açıkçası böyle olması beni çok üzdü ve sabah gitmeden bi korku sardı içimi ağlama krizine girdim resmen annem de mecburi sebeblerden yanımda Yok kaynanam var o yüzden de kendimi çok kötü hissettim. Şimdi ne yapıcam ne olur hiç bilmiyorum sezeryan olmasını istemiyorum. Bi akıl verin nolur.
Kızlar yavrum doğdu çok şükür oldu aldım kucağima sağ salim o en son yazdığım günün gecesi nisanım geldi bi cm açılma var dedi ebe bende eve gitmek istiyorum sancımi Evde çekicem dedim çıktım eve gittim ertesi 3 e kadar Evde çektim sancımi duş aldm hazırlandım gittim doktor hala 1 cm açılma başka Yok nst gir duruma göre yine Evde çekersin sancıni dedi nst girdim ve peşpeşe sancılarım çıktı doktorum hemen yatis verdi o gün 4 de doğum haneye girdim dualar okuya okuya önümde 3 doğum daha vardı en son ben 00:15 de normal doğumla yavrumu dünyaya getirdim ayın 5 inde. Şimdi bal küpü bi Kızım var çok şükür rabbim tüm hamilelere yardım etsin bi avaz da kurtarsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?