N Neergis Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Şubat 2025 3 0 1 30 26 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Neergis #1 Merhabalar 40+2yim iki defa açıklık varmı diye muayene oldum sarı renkli sünen sürekli bir akıntı var neden olur bu aceba
Merhabalar 40+2yim iki defa açıklık varmı diye muayene oldum sarı renkli sünen sürekli bir akıntı var neden olur bu aceba
Salon Kadini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 12.369 37.119 528 26 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Neergis #2 Neergis .!.: Merhabalar 40+2yim iki defa açıklık varmı diye muayene oldum sarı renkli sünen sürekli bir akıntı var neden olur bu aceba Genişletmek için tıkla... Alttan muayeneden sonra hafif bir kanama yasanabilir, sari renkli akintiyi doktorunuza soyleyin, icinde kan olsaydi nisaniniz gelmis derdim ama sadece sari renk enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktor dogum planlamadi mi?
Neergis .!.: Merhabalar 40+2yim iki defa açıklık varmı diye muayene oldum sarı renkli sünen sürekli bir akıntı var neden olur bu aceba Genişletmek için tıkla... Alttan muayeneden sonra hafif bir kanama yasanabilir, sari renkli akintiyi doktorunuza soyleyin, icinde kan olsaydi nisaniniz gelmis derdim ama sadece sari renk enfeksiyon belirtisi olabilir. Doktor dogum planlamadi mi?