40+3 teyim normal doğum istiyorum benim gibi olanlar ve tecrübeli anneler yardım lütfeeen

Rehberfilozof

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
3
0
1
42
Bugün 40+3 teyim anneler ve ne sancı var ne su geldi .normal istiyorum inşallah suni sancıya gerek kalmaz herşey doğal olsun ve RAbbimin yazdığı tarihi ben değiştirmeyeyim diye sezeryan istemedim,vakti geldiğinde o bilir ve getirir bebişimi inşallah Sizden ricam sancı gelsin diye ne yapılabilir tecrübelerinizi paylaşır mısınız şimdiden teşekkürler

bol bol yürü sandalyeye ters otur ne bilim.ben bunları yaptım ama yinede işe yaramamıştı ilk hamileliğimde.benimde 41.haftada olmuştu oğlum.ama sezeryanla.

bence çok fazla bekleme canım.bebek büyüdükçe sıkıntılar artar.yeri kalmaz.kordon problemi bilmemne.yani ısrar etme normal doğumda.

yada suni sancıyla dene zaman geçmeden.

hakkında hayırlısı canım.sağsağlim al kucağına inşallah evladını

Amin çok teşekkürler Dİlara ebrar cuma günü kontrol var geçen hafta suyu iyiyidi doktor herşey normal bekleyelim dedi olmazsa suni sancıyla deneriz dedi yada sezeryan artık Allah nasıl nasip ederse sağlıkla gelsin de.sen neden denemedin suni sancıyı sezeryana mı aldılar hemen ?

benim tedirginliklerim vardı.yani işte anlarsınya rahat olamıyordum bi türlü.o psikolojiden çıkamamıştım.acıdan falan değilde açılma kontrolü falan beni çok gererdi.bu yüzden doğrudan sezeryan istedim.epidural oldum çok şükür çokta rahattı

Sıcak suya otur banyoda..
Bol bol hurma ye hatta bi oturuşta bir tabak hurma ye hurma rahimde açılma yapıyor sancin gelecektir inşallah bol bol dua salavat getir..
Plates topu varsa üstüne oturup hizli hızlı hareket et zıplar gibi
Bi yerden tutun mesela masaya hareketler yap asagi yukari gibi
Merdiven inip çık..
Bol bol yürü

Öncelikle hayırlı olsun bebisin iz
20 gün önce 40+4 de kızımı kucağıma aldım sancım yoktu nisanim ve suyum da gelmemisti dr artık beklemeyiz dedi suni sancıyla normal doğum yaptım
Cokkkk şükür Rabbim e
senide bi avazda kurtarsin insallah

40 haftadan sonra bebekler kakasını yapıp , yutabiliyor . Doktorum öyle söylemişti .
Doktora güveniyorsanız , onun yönlendirmesiyle karar verin bence .

Hayırlı , kolay doğumlar dilerim , sağlıkla kucağınıza alın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…