40+5

Mavi-g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
126
46
98
40+5 olduk.doktor pazartesiyi bekleyelim dedi sonra cumartesi alalim dedi kafam karisik..normal dogum yapmak istiyorum ama bebegede bisey olacak diye korkuyorum.siz kacinci haftada dogurdunuz

Can'ım bebeğin gelişimi normalse bekleyebilirsin. Açılman falan var mı? Baktırdın mı hiç. Suni sancı mutlaka dene

Doktor hic suni sancidan bahsetmiyo direk sezeryana aliyo.acilmaya hic bakolmadi

40+5 olduk.doktor pazartesiyi bekleyelim dedi sonra cumartesi alalim dedi kafam karisik..normal dogum yapmak istiyorum ama bebegede bisey olacak diye korkuyorum.siz kacinci haftada dogurdunuz
doktoru dinle . Normal olsun diye diretme. 39-4 tu benim.

Doktor hic suni sancidan bahsetmiyo direk sezeryana aliyo.acilmaya hic bakolmadi
Dur tahmin eğitim özel hastaneye gidiyorsun. Bi devlet hastanesinin aciline gidip 5 dk muane ol en azından açılmana baksınlar suyuna bebeğin konumuna. Ve sor bekleyim mi sancımı diye . Eltime 41 haftalık olana kadar hiç muane olmamış çatıdan devletin aciline bi gittik kadın 5 cm açılmış öteki uyuz sırf sezeryan için bakmamış bile.

devlet hastanesine git canım açılma var mi diye bakarlar nst ye girdin mi

Canim ben 42. De normal dogum yaptim. Doktoruna guvenmiyorsan baska bir doktora gidip muayene ol derim. Devlet sezeryana sicak bakmaz sadece gidip muayene ol. Sonra dogumu nerde istersen orada yap derim.

Back
X