• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 bin ihlas icin 10 kisilik listeye katilmak isteyenler var mi? İlk gelenler birinci ve ikinci sirayi alir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isilll1

saglik ve iman..
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
563
539
103
Kizlar safi niyetle 10 kisi olalim ve her birimizin isteğine niyetlenip sira sira okuyalim hastalik olur ev olur araba olur….
10 kisi olunca kisi basina 4 bin dusuyor ve 3 gunde sira kimdeyse onun icin herkes sayisini bitirmeli
sirasi gelen icin ayni sekilde uc gunde cekilmeli
Yapabilcekler katilsin lütfen yarida birakmak olmaz.
Varsa katilmak isteyen cok guzel olur isteyenleri eklicem⬇️isim ve niyet belirtilmeli

1.
2.
3.ışıl…katıldığı çekilişte arabanın ışıla çıkması niyetiyle 40 bin ihlasa niyetlendim.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Din kültürü öğretmeni olarak söylüyorum böyle şeyler hiç mantıklı değil.dua edersin tamam da böyle zincir falan oluşturmak yok sıraya koymak.benim bildiğim dua Allah ve kul arasında olur bunun bı sayısı da olmaz.
Ziyadesiyle saçma bulduğum için soruyorum. Araba çekilişinde bana çıksın diye kaç bin taneyse dua okunur mu? Biraz şey gibi Allah'ın işi yok da araba çekilişi için Işıl Hanım'a mı bakacak :D Hadi gene niyet ettin duaya başladın, bunu paylaşmazsın?

Ziyadesiyle saçma bulduğum için soruyorum. Araba çekilişinde bana çıksın diye kaç bin taneyse dua okunur mu? Biraz şey gibi Allah'ın işi yok da araba çekilişi için Işıl Hanım'a mı bakacak :D Hadi gene niyet ettin duaya başladın, bunu paylaşmazsın?
Aa neden ki😕 nasip olsun diye zaten hayirlisi ve afiyetle istiyorum oomazsa da bas üstüne neden oyle soyledin alayamadim sakincasini biraz daha acar misin

Kizlar safi niyetle 10 kisi olalim ve her birimizin isteğine niyetlenip sira sira okuyalim hastalik olur ev olur araba olur….
10 kisi olunca kisi basina 4 bin dusuyor ve 3 gunde sira kimdeyse onun icin herkes sayisini bitirmeli
sirasi gelen icin ayni sekilde uc gunde cekilmeli
Yapabilcekler katilsin lütfen yarida birakmak olmaz.
Varsa katilmak isteyen cok guzel olur isteyenleri eklicem⬇️isim ve niyet belirtilmeli

1.
2.
3.ışıl…katıldığı çekilişte arabanın ışıla çıkması niyetiyle 40 bin ihlasa niyetlendim.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Piyangoya katılıyorsunuz, çıksın diye de Allah'ın okuyup ibret alalım diye gönderdiği ayetleri okuyorsunuz, bir de buna insanları alet ediyorsunuz.
Sağlık, mutluluk, affedilme niyetiyle okunsa amenna, çekiliş diyor ya.

Bunlar hep fetöden kalan saçmalıklar
Ne fetosu kiz😁 tovbee hep görüyordum ev araba icin youtubeda da bi hoca anlatiyordu niyetlenmek istedim😕 ayy bu kadar yargilancagimi bilsem acmazdim yargilamak iyi bise degil milleti gunaha sokmak istemem baslik silinebiliyor mu ? Nasil silebilirim

Piyangoya katılıyorsunuz, çıksın diye de Allah'ın okuyup ibret alalım diye gönderdiği ayetleri okuyorsunuz, bir de buna insanları alet ediyorsunuz.
Sağlık, mutluluk, affedilme niyetiyle okunsa amenna, çekiliş diyor ya.
Kiz arastirdim para ile katilmadigin surece caizmis yoksa ister miyim hic😞 ayy gunaha girmeyelim yaa tartismak icin acmamaistim ben neyse sagolun ama iyi niyetle uyari yapiyosaniz basligi sileyim bari cok gunah alinir yoksa nasil siliniyor biliyor musun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X