Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığını görmemişim bildirim gelmemiş galiba. Süresi yok demişler. Bakalım niyetlendim Ne zaman biterse.ne zmna kadar okunucak asko
Benim başlayali bu gun 44. Günüm. İlk günler az okuyordum zor geliyordu bazı günler okuyamiyordum bile. Son günlerde günlük en az 500 bazen bin. 2 bin bile okuduğum oluyor. Parmağa takılan küçük zikirmatikler varya onda çok iyi oluyor. Hem telefona dualar ve zikirmatik diye uygulama var onu yükle. Günlük ne kadar okuduğunu bile gösteriyor. Ben mesela bir şeyle uğraşırken falanda okuyorum. Mesela buralarda gezinirken ne bileyim TV izlerken falan. Hem bir okumaya başlayınca ağız alışkanlık yapıyor. Nasil 100 olduğunu anlamıyorsun bile. Ben küçük zikirmatikle okuyup sonra telefondakine geçiriyorum ne kadar okuduysam. Bence başla :) ben sadece 1 kişiden 100 tane yardım aldım. Ardik sadece kendim bitirmek istiyorum.Lioo Allah saglikla afiyetle guzellikle niyetinizi kabul etsin diyerek.
Ben de başlayacagim inşallah.
Okuma ne kadar sürüyor ya da misal 1 saatte kaç tane okuyabiliyorsunuz?
40.000 okumaya gözüm korkuyor da biraz![]()
Allah razi olsun canim. Çok teşekkür ederim.Amin inşallah
Benim başlayali bu gun 44. Günüm. İlk günler az okuyordum zor geliyordu bazı günler okuyamiyordum bile. Son günlerde günlük en az 500 bazen bin. 2 bin bile okuduğum oluyor. Parmağa takılan küçük zikirmatikler varya onda çok iyi oluyor. Hem telefona dualar ve zikirmatik diye uygulama var onu yükle. Günlük ne kadar okuduğunu bile gösteriyor. Ben mesela bir şeyle uğraşırken falanda okuyorum. Mesela buralarda gezinirken ne bileyim TV izlerken falan. Hem bir okumaya başlayınca ağız alışkanlık yapıyor. Nasil 100 olduğunu anlamıyorsun bile. Ben küçük zikirmatikle okuyup sonra telefondakine geçiriyorum ne kadar okuduysam. Bence başla :) ben sadece 1 kişiden 100 tane yardım aldım. Ardik sadece kendim bitirmek istiyorum.
Merhaba başladın mı?Allah razi olsun canim. Çok teşekkür ederim.
Bu mesajla motive oldum şimdi ben
Yarin sabah basliyorum inşallah.
Merhaba Allah kabul etsin. Başladın mı?Bende bu gece başlayacağım kızlar ..
BaşladımMerhaba başladın mı?
Parmağa takılan zikirmatik aldın mı. Ben zaten o olmadan bu sayılara gelemem hayatta. Onu takıyorum parmağı dışarı mı çıkacağım. Yemek mı yapacağım. TV mı izliyorum. Burada mı takılıyorum. Tlfnda oyunmu oynuyorum. O elimde tık tık sayıyorum. Zaten bir süre sonra ağız alışkanlığı yapıyor. Onu tavsiye ederim. Ben mesela kendime şart koydum en az 500 günlük okuyucam diye. Mesela bu gun 1000 okudum. Bende ilk günler en fazla 100 faln okuyordum bazı günler okuyamiyordum bile. Sonra zikirmatikle toparladım. Şimdi 50 günü geçti. Ben yep yapıyorum mesela bu gun 51 gün önceki hedefim bu 51 günü her gun 500 okumuş olarak yapıyım diyorum. Şuan 25 bini 51 güne bolersek 480 gibi düşüyor güne. Onu 500 yapmak hedefim.Başladımbiraz yavaş ilerliyorum ama Allah Kerim
![]()
Zikirmatigim var ama ben aynı anda iki işi yapamiyorumParmağa takılan zikirmatik aldın mı. Ben zaten o olmadan bu sayılara gelemem hayatta. Onu takıyorum parmağı dışarı mı çıkacağım. Yemek mı yapacağım. TV mı izliyorum. Burada mı takılıyorum. Tlfnda oyunmu oynuyorum. O elimde tık tık sayıyorum. Zaten bir süre sonra ağız alışkanlığı yapıyor. Onu tavsiye ederim. Ben mesela kendime şart koydum en az 500 günlük okuyucam diye. Mesela bu gun 1000 okudum. Bende ilk günler en fazla 100 faln okuyordum bazı günler okuyamiyordum bile. Sonra zikirmatikle toparladım. Şimdi 50 günü geçti. Ben yep yapıyorum mesela bu gun 51 gün önceki hedefim bu 51 günü her gun 500 okumuş olarak yapıyım diyorum. Şuan 25 bini 51 güne bolersek 480 gibi düşüyor güne. Onu 500 yapmak hedefim.