Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi40 cikinca gaz sancisi gecen varmi?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Butun umutlarim bitti bagirmasi falan yok ama uykuya dalamiyor surekli sallayarak uyutuyorum bikac gundur daha kotu oldu dr gittik bugun ve bu haftalarda daha cok artacagini soyledi ve hicbir ilacin faydasi olmayacagini zamanla yani 3.5-4 ay sonra duzelicegini soyledi cok zor cooook
Ayaklarini sicak tutun usuttumu daha da artiyor karnina masaj yapin rahatliyorlar biraz birde ben rezene cayi iciriyordum oda iyi geliyordu bizimkine umarim en kisa zamanda duzelir
Sab simpleks damla kullaniyoduk biz. Cok faydasi oluyor.
Rezene cayini kimyonlu olanini dr onerdi ama bebisim icmedi ben ictim ona da sutle gecermis. O da rahatlatiyor . Siz ayaginizi sıkı giyinin. Usutmeyin. Siz usutunce o da gazlaniyor.
Benim oglum 4 aylik oldu. Bizim 40 cikinca gercekten ciddi oranda birden azaldi. Yani muhtemelwn su 2 hafta icinde ciddi ciddi rahatlayacak. 2. Ayin sonuna dogru gece uykusu düzene girdi. Sabredin gecmwz diyenlere bakmayin hic. Biz bayanlar abartmayi seviyoruz bazen ama lohusa annelerin azicik bile morale nasil da ihtiyacı var . Bebce bir iki haftaya farki görürsünüz. Bizimki 40 gun sabahlara kadar uyumadi. Sabahlara kadar kucagimda pispisladim durdum. Ama birden bitti. Sizinki de Cabuk gecer insallah... bi de altini sıksık değiştirin. Bazi bebekleri o da cok huzursuz ediyor.
Evet ayaklari usutuncede sanci artiyormus bikac gundur ayaklarimi biturlu isitamiyordum bebegim dun cok kotu oldu surekli bagirdi uyuyamadi hic careyi gece arabayla dolastirip uyutmakda bulduk.Annem anason verelim dedi dr sordum rezene ver dedi denicem bende
Valla keşke kırkı çıkınca geçse sancılar Bizim 5. ayımızda anca hafifledi valla.En iyi ilacı rezene kimyon karışımının çayını içmek.hatta anasonda koymuştu bizim aktarımız.Sakinleştirdi.Sab Simplex güzel bi damla denemediğimiz kalmamıştı çünkü.Bebeğinin ayağına adaçayı yağı sürüp bi kere ovala oda çok faydalı.Ama beni en çok rahatlatan kimyondu.1 çay kaşığı kimyonu yarım su bardağı sıcak suyun içine koyup sadece bi taşım kaynat kapatınca içine 1 çay kaşığı şeker koyup karıştır ılısın kaşıkla bebeğine verebilirsin kalanını da sen iç.Müthiş gaz çıkarttırıyo canım tavsiye ederim herkese
O kadar cok seyler yaptikki hiiiiiic faydasi yok hatta reflu dedi baska dr onun ilacini kullandim onunda faydasi olmadi 1.5-2ay sancinin tavan yaptigi zaman dediler dogru mu?? Allah evlatlarimiza saglik versin ama coooook uykusuz ve yorgunum ne yapicam bilmiyorum
Merak etme hepsi geçiyo benim bebeğiminde reflüsü vardı ilk başta ilaçlar gazına fayda etti sonra etmedi.Sen dediğimi yap kimyonu bi taşım kaynat kapatınca içine şwker at ılıyınca çay kaşığıyla ver bebeğine bak nasıl faydasıno göreceksin bikaç kere verdikten sonra başlıyo faydası. İ.Saraçoğlunun kürü çok faydasıno gördğm ben valla
Canım her bebek farklı oluyor ama zor olanı atlatmışsın zaten. Benim oğlum 3 aylık civarında gazını kendi kendine çıkarmaya başladı. ondan önce sabaha karşı çok bunalıyordu eşim karnına masaj yaparak rahatlatiyordu. 3 aya kadar bir sürü gaz ilacı denedik en son nurse Harvey’s iyi geldi. sen de senin çocuğuna iyi geleni bulursan rahatlarsın.
Bir de rezene çayı verebilirsin, ben hep verdim. 7 aylık oldu şimdi de biz çay içerken heves ediyor yine rezene veriyorum.
Bir de arkadaşların dediği gibi bebisin ve kendinin ayaklarını üşütme. Gaz yapan yiyecekleri de dene ve tüketimini azalt. Mesela yoğurt yesem ya da ayran içsem benim oğlumda çok gaz oluyordu. Yemeklerine de kimyon atarsan bebişe rahatlıyor. Ben pek sevmediğim için yemeklere atamadım ama salçaya karıştırdım cevizle beraber acıka gibi oldu. Ekmeğe sürüp yedim bol bol.
Artık sana kalmış gerisi deneme yanılma ile bulabilirsin sen de.
Çok konuştum, kusura bakma artık... :)
Her cocukta farklilik gosteriyor bu gaz olayi sanirim elden gelen bisey yok zamanini beklicez sabirla insallah.Allah bebislerimize baska sıkınti vermesin insallah
Kullanmadığımız gaz giderici kalmadı kolikti kolik hemde nasıl beni bitirdi 3 yaşına 4 ay kala sustu allahım o günleri hatırlamak bile beni mahvediyor uyumadim onu sallamaktan 3 yıl deli çıktım arabayla geceleri gazı çıksın diye gezdirirdik beni çocuğa tövbe ettirdi şimdi 7 yaşında sıpam