40 dan fazla yumurtası toplanan var mı

Merhaba benim dün 35 tane toplandı. İlk gün zor geçiyor bir tık ama sonrası daha rahat. Ohss gibi bir durum yok şimdilik. Hastanede beni bu yüzden 9 saat tuttular. Çok şükür olmadı bir şey
Bende 4-5 saat kaldım,3 tane serum verdiler göbekten iğne verdiler bütün tuşlara bastık olmaması için dedi hemşire 😂

K

Korkmayın idrara çıkmaya özen gösterin bol sıvı iç. Zaten her şeyi yapmışlar. Bugün için zor ama yarın çok hareketsiz kalmamaya özen göster. Ağır kaldırma kendini yorma. Ağrıların zaman zaman artacak arttıkça verdikleri ilaçlardan ağrı kesicini iç
Hareket etmekte oturup kalkmakta o kadar zorlanıyorum ki doğum yapmış gibiyim,eve geldiğimde aşırı bi mide bulantısı bayılma hissi birden boncuk boncuk terledim ellerm karıncalandı sonra geçti su an mide bulantım var sadece

Hareket etmekte oturup kalkmakta o kadar zorlanıyorum ki doğum yapmış gibiyim,eve geldiğimde aşırı bi mide bulantısı bayılma hissi birden boncuk boncuk terledim ellerm karıncalandı sonra geçti su an mide bulantım var sadece
E kolay değil çok fazla uyarıldık. Vücut tepki gösteriyor. Ama sen dikkatli ol yine. Bende bak 2t saat geçti ama hala oturup kalkarken zorlanıyorum. Yavaş yavaş hareket ediyorum

Benden 39 yumurta toplandı 22 embriyo oluştu 5nci güne 16 embriyo geldi 5 aa kalite bir embriyo ile şuan 6 haftalık gebeyim. Opu öncesi 2 gün dehşet ağrım oldu özellikle çatlatma iğnesi vurduktan sonra opu için nasıl gittim hatırlamak bile istemiyorum.yumurta toplandıktan sonra çok rahatladım kalkarken eğilirken ağrım oldu sadece 4 gün sonra da regli olunca agrılarım tamamen bitti

Benim su an karın ağrım yok ama nefes alıp verdikçe kaburgama bıçak saplanıyor gibi,özellikle ayaktayken midem bulanıyor yatınca daha az bulanıyor yüzüm beyaz korkmaya başladım hastaneye gitsem mi

Ne kadar çok yumurtalarınız var kızlar neler yaptınız öyle maşallah benim yaşım 24 benden 14 tane toplanmıştı az olduğunu o zamanda düşünmüştüm

Back
X