başlığı bi okudum da hakikaten öyle anlaşılıyorBaşlığı anlamadığım için geldim. Dolmayı yemek olan dolma anladım, ortada 40 adet dolma var ve olaylar gelişti diye düşündüm
Evet regl olabilirsiniz kırk günden önce de, normal.
Başlığı anlamadığım için geldim. Dolmayı yemek olan dolma anladım, ortada 40 adet dolma var ve olaylar gelişti diye düşündüm
Evet regl olabilirsiniz kırk günden önce de, normal.
Olabilir benim tam 40 gün kanamam devam etmişti. Bebeğim 18 aylıkken regl olmuştumÜevet hanımlar 40 dolmadan adet olunurmu? 28 gün oldu sezeryan doğum yapalı son iki gündür adet görüyor gibi kanamam geliyor (yani adet gördüğüm zamanlarda ki miktarda) doğumun ilk haftası yoğun kanmam vardı ama son iki güne kadar leke şeklinde azalarak geliyordu şuan iki gündür baya adet gibi kanama var
Canım dolma çektievet hanımlar 40 dolmadan adet olunurmu?
hamilelerden özür dilerimbi aç ikimiziz galiba
40 adet dolma var diye geldim
bi aç ikimiziz galiba
bi aç ikimiziz galiba
Dolma sevgimiz yoruma açık değildir!!!1!1!1!1!Yok bende açım valla. Hangi etkinlik için 40 dolma gerekiyor diyerek girdim.KudrAlobar
Kalkın yemek yiyelim bence kızlar
Konu sahibi geçmiş olsun. Önemsiz bir şeydir umarım. Doğum yapmadım bilemiyorum o yüzden.
Merhaba konunun üstüne baya bi zaman geçmiş bende sizin gibiyim şuan doğumdan sonra 30. Günüm ve sararıp azalan akıntım bi anda adet tarzı kanamaya döndü sütümü etkilemesinden korkuyorum siz adet mi görmüştünüz lohusalık kanaması mıydı ? Sütünüzde bi sorun olmuş muyduBenim de bugün 34. Günüm 2 3 gündür bitmeye yakındı sarıya dönmüştü ama dün gece baya kıpkırmızı kan gelmeye başladı şimdi kahverengi kırmızı karışık geliyor böyle ara ara kırmızı renge dönmesi normal mi acaba ? İnternete bakıyorum ilk günler kırmızı sonra kahverengi sonra sarımsı akıntıya döner ve biter diyor benimki akintiya döndü şimdi tekrar kırmızı oldu ve hafif karnımda ağrı oluyor başına gelen var mı hiçrhsns
Dogum sonrasi kanama azalir artar sararir koyulasir cok cok azken bitti sanirken bi anda cok yogunlasir. Benim 25 26 gun gibi sarilasip kesilir gibi olmustu. Sonra bi hafta daha cok yogunlasti . 32. Gun bitti. Oglum 4 aylik daha olmadim adet falan. 50 muayenesine gidince doktor kontrol eder yakinda adet olursun veya uzun sure adet olmayacak gibi duruyosun diye bilgilendiriyolarMeh
Merhaba konunun üstüne baya bi zaman geçmiş bende sizin gibiyim şuan doğumdan sonra 30. Günüm ve sararıp azalan akıntım bi anda adet tarzı kanamaya döndü sütümü etkilemesinden korkuyorum siz adet mi görmüştünüz lohusalık kanaması mıydı ? Sütünüzde bi sorun olmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?